Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmet çakar çok kaliteli bi ruh hastası. yaşadığı hayatı çok çeşitli yaşıyor.
çamur atmasın kimse gsye diyor ençok kendisi atıyordu

2 tane ortasaha bir sol kanat ve bir santrafor transferi kesinlikle şart. Geri kalan bölgeler bozulmadan devam edilmeli. Ortasahadan belhanda da giderse tamamen yeni bir ortasaha ile başarı risk ve şuan ki durumumuzdan zor. Gerek var mı?

Juan Fran da serbest kalıyor ve ayrılacağını açıkladı.
hiç mi ihtimalimiz olmaz?

Filipe Luis kendini Barcelonaya önermis. Juanfrandan daha haber yok.

Hepsi ama en az 2 senelik sözlesme istiyoe ve Atleticonun 1 senelik sözlesme teklifini kabul etmediler ondan.

Juanfran gördügüm en iyi Ronaldoyu oyundan alan sag beklerden biridir.

Juan Fran da serbest kalıyor ve ayrılacağını açıkladı.
hiç mi ihtimalimiz olmaz?
34 yaş bek oyuncusu için çok fazla. Son sezon performansları nedir bilmiyorum ama marianoyu tercih ederim. Bek alınacaksa daha dinamik ve genç oyunculara yönelmek gerek. 30+ yaş kontenjanı hücum için kullanılması daha mantıklı olur.

-6.8 milyon euro ile başlıyoruz.Diagne-Belhanda-Mariano-Yunus'un satılacağını düşünürsek 35-36 milyon euro kazanırız..

bu ne lan belhanda,rodrigues,onyekuru,ndiaye,valenine ozornwafor..

yeni oyuncumuzu seçin bakalım...aaa emanuel denis olmasın?1 senedir yabancı basında haber cıkıyor ama alamıyoruz..en son esiti haberleri çıktı....

Allah aşkına demircim şu saydığın araplar hangi şampiyonlar ligi maçında güzel bir oyun sergiledi?
Porto ve moskow maclari disinda bok gibi oynadik zaten bu sene oynadigimizin ne oldugu hala mechul, ben sana bu herifler benficayi tek baslarina yenebilirler demedim

Bu heriflerin seviyesine gelemeyen topculari yenileme islemine girismemiz elzem

Hangi basarili takim kadrosunu tamamen yenileyerek elde ediyor basarilarini?

Kuracagimiz kadroyla kendimizi valbuenali soldadolu fener klasmanina dusurmeye niyetli olmayiniz, cita iyi ve takima uyum saglamis topculari satarak yukseltilmez

Al diagneyi nereye satiyorsan sat, marianoyu sat, fernandoyu sat gidip muslerayi, fegi, ve belki ucundan belhandayi peskes cekmeye calisma

Sosyal medya ve spor kanallarında acayip bir algı operasyonu var .seneye maçları 12e11 oynama ihtimalimiz yüksek ona göre kadro kurmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt