Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sosyal medya ve spor kanallarında acayip bir algı operasyonu var .seneye maçları 12e11 oynama ihtimalimiz yüksek ona göre kadro kurmalıyız.
Onlar kim bize karşı algı yapacaklar? Şuan susuyoruz maçası yiyen tekrarlasın geçen sezonu... Gündemi biz belirleriz herkes işine baksın.

46789
ooo kalu son maçlarda kadroya bile alınmamış.97 dogumlu,çok yetenekli oldugunu biliyorum.fırsat transferi tam

Aa 16m’ye satarsak yerini nasil dolduracagiz dedigimiz Feghouli Valencia’da iki iyi sezon cikardi, onun disinda West Ham istenmeyen cop muamelesi cekti. Aldigimizda da 4.25m’ye aldik yani

Ezcumle bulunur topcu rahatlikla. Zaten topcularimiz oyle aa yeri cok zor dolar diyecegimiz tipler olsa ikina ikina bitirmezdik sezonu

Juan Dienno'yu Sao Paulo kadrosuna katmış.7-8 milyon euro diye yazmışlar.Alan Carvalho gibi bi izlenimi var..

ne töresi? yunusu,bozanı ve metehanı kazanmaya bakalım

ne töresi? yunusu,bozanı ve metehanı kazanmaya bakalım
gelde 8 şampiyonluk 1 avrupa kupası 1 cl ceyrek finali 1 avrupa şampiyonası 3.lüğü 1.akdeniz olimpiyatları şampiyonluğu ve sayısız yerel kupa görmüş imparator fatih terime anlat bunu. nefret etmemek için hiç bi neden yok

Vallahi para eden kim varsa aqtmayan haindir. Elde para olduktan sonra her turlu adam bulunur.
Onyekuru misal feghouli mi satilir vs diyoruzda feghouli kilit actiysa bu herif maçin fişini cekti.

Totalde 40milyon euro gibi bir para olursa elimizde bakin o zaman neler geliyormus. Nakitin olsun yeterki.

Bu sene takimdaki 4 bölgeyi daha gencleştirme zamanı. Bence onyekuruyu yoklayip olursa babeli ya false 9 oynatacagiz ya diger kanat.

Ne olursa olsun takim cok yavas orta saha komple degismeli, mariano kesin degismeli. Patlama yapma olasiligi olan 21-26 arasi herifleri bulup ş.liginde parlatıp arkamiza yaslanmamiz gerekir.
Birde bu sene kusursuz takım kurmalıyız hata yapma sansımız yok. Bu da belhanda-diagne+mariano yolcu demek oluyor. Kafadan bu üçünü yenilesek bile takım %30 gelişir.

Dengelere iyi bakmak gerekir onyekuru tekrar kiralanirsa belki forveti babel+mitroglu yapariz diagneden gelen ile orta sahayi toparlarız

Eger ki Diagne, Feghouli ve Belhandayi satarsak FFP ile sorun cikmasin diye önümüzdeki 3 yilin kadrosunu Kura biliriz.

Diagne: 15m
Belhanda 13m
feghouli 15 m

Toplam 43 milyon

Yeni Transferler:

Luyindama 5 milyon
Oyun kurucu 8 m
Sol kanat 8 m
Merkez Orta 8 m ( yabanci sayisi icin Okay)
Forvet 9 milyon
Kiralik icin 5 milyon

————————Muslera————————
Douglas——Luyindama—Marcao—-Linnes
———————Melo (tarzi kiralik)————
————Okay Y.———-Oyun kurucu———
Sol Kanat————Forvet—————Babel

Az önce Uğur Karakullukçu ve Evren Göz'ün youtube üzerinden vole programı izledim. Marcao özelinde ne kadar değerli bir scout transferi olduğunu konuşmuşlar ama en dikkat çekici olan oyuncu araştırılırken ailesininde artık araştırıldığını, Fatih Terim'in artık kesinlikle sorunlu oyuncu istemediğini söylemişler. Ben bu kadar kapsamlı bir araştırma yapıldığını düşünmüyordum. Eğer bakış açısı artık bu şekildeyse Emre Mor ve Gökhan Töre transferleri hiç düşünülmüyoda olabilir.

2 sezon önce Mariano, Maicon, Belhanda, Fernando, Feghouli, Gomis, Ndiaye ve Rodrigues'i transfer ettiğimizde toplam 40 milyon Euro bonservis bedeli harcamıştık.

Ndiaye, Gomis, Maicon ve Rodrigues'i satarak bu paranın çoğunu geri aldık.

Luyindama ve Marcao'nun bonservisleri toplamda 10 milyon'u bulmuyor. Nagatomo'yu sayıyorum bile. Kiralık Onyekuru var.

Şimdi ben kalkmış size, Mariano, Belhanda, Fernando, Feghouli ve Diagne'yi satarak 50 milyon Euro kazanacağız diyorum siz bana bunların yerini o parayla dolduramayız diyorsunuz. Yapmayın etmeyin..

İnter sağ beke Renzo Saravia'yı alıyomuş.Ligde en fazla faul kazandıran futbolcuymuş.Kazandırdığı penaltılara ve oyun tarzına baktım.Linnes'e benzettim.Linnes daha iyi..

Büyük takımlar her sene 10 oyuncu satıp yerine 10 yeni oyuncu almaz. Bakınız Liverpool, Barcelona, Mancherster City vs...

Her sezon en fazla 2 bilemedin 3 oyuncu gider, 3 oyuncu gelir. Başarı böyle kazanılır. İstikrar böyle sağlanır.

Büyük takımlar her sene 10 oyuncu satıp yerine 10 yeni oyuncu almaz. Bakınız Liverpool, Barcelona, Mancherster City vs...

Her sezon en fazla 2 bilemedin 3 oyuncu gider, 3 oyuncu gelir. Başarı böyle kazanılır. İstikrar böyle sağlanır.
once 11 oyuncudan 8 10unu saglama alirlar ama

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt