Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altay bayındır
Gökhan töre
Şener özbayraklı
Emre çolak
Muhammed demir
Kaan ayhan
Emre mor

Bu adamlara burun kıvırma lüksümüz yok bence alınabildiği kadarını alalım

Bu U21 Milli oyuncuyu taniyan varmi? Trabzon istiyormus ve bir yerde 2 milyon € istiyorlar diye TS vazgecmis. O rakam normalde 1,5 falan düser belki. Ama o paraya degermi? Umut Bozok bence 4-5 milyon falan tutar.

Muslera

Mariano - Luyindama - Marcao - Nagatomo

Donk

Ribery - Feghouli - Arda - Bruma

Diagne
Spor haberlerine bağlanıyoruz. Şampiyonlar Ligi C grubunda temsilcimiz Galatasaray dün akşam İngiliz ekiplerinden Tottenham'ı ağırladı. Kendi evinde ofansif bir taktik ile sahaya çıkan sarı kırmızılılar orta saha hakimiyetini erken kaybedince sahadan 4-1'lik şok bir mağlubiyet ile ayrıldı. Tottenham'da 3 asist ile oynayan Erikssen maçın yıldızı olurken Galatasaray Ribery'i sakatlığa kurban verdi.

Bu kadronun anlatımı bu olur

@Kadir Ari

Ankaragucu Altay Bayındır icin 1.5m bonservis talep etmis ve bu yuzden geri adim atmisiz

Hayalimdeki kadro ama biraz zor

Muslera
Nagatomo Luyindama Marcao J.willems
Amartey İmbula
Feghouli Honda Babel
Balotelli

Muslera
Amartey İmbula
Feghouli Honda Babel
Balotelli
Balo kalacağını açıkladı. Honda ne alemdedir bilmiyorum ama hiç adı duyulmadı son yıllarda. Imbula da çok düşüşte. Mantıklı bir kadro mu bilemedim

basak aziz behici aldi. Clichy goodbye

Sneijderden sonra 10 numaranın içinde görmek istediğim topçular sırasıyla şunlar

Hatem ben arfa
Keisuke Honda
Ganso

Bu üçünden birini çok isterim şu formanın içinde görmek forvette drogba sonrası

Balotelli
Pato
Welbeck

Balo kalacağını açıkladı. Honda ne alemdedir bilmiyorum ama hiç adı duyulmadı son yıllarda. Imbula da çok düşüşte. Mantıklı bir kadro mu bilemedim

Honda iş yapar bizde hertürlü imbulada bence tam bizim lifin topçusu kendini bulabilir zaten formda olsa alamayız

Muslera
Amartey İmbula
Feghouli Honda Babel
Balotelli

Amartey efsane olur. Honda çöp Avusturalya'da takılıyor adam Honda diyonuz hala. Balotelli'de kalacağını açıkladı. Yukarıdaki kadroda Arda'ya sövmüşsün Honda demişsin hacı yapma

Sneijderden sonra 10 numaranın içinde görmek istediğim topçular sırasıyla şunlar

Hatem ben arfa
Keisuke Honda
Ganso

Bu üçünden birini çok isterim şu formanın içinde görmek forvette drogba sonrası

Balotelli
Pato
Welbeck

Ganso fiziksel bitik. 20m sprint yarisinda Ümit ve Hasan bile belki ondan hizlidir. Yeni Youtube Highlights/Skill videolarinda 1 kere sprint atti bile yoktur herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt