Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amartey efsane olur. Honda çöp Avusturalya'da takılıyor adam Honda diyonuz hala. Balotelli'de kalacağını açıkladı. Yukarıdaki kadroda Arda'ya sövmüşsün Honda demişsin hacı yapma

Hondanın son durumunu çok bilmiyorum hocam amartey bencede tam aradığımız oyuncu orta sahaya Hatem ben Arfa nasıl olur sence 10 numaraya belhanda yerine

Beşiktaş seneye bu kadroyu kurar..
Karius
Gökhan-Awaziem-Vida-Umut Meraş
Dorukhan-Azubuike
Visca-Ljajic-Burak
Cenk

Hondanın son durumunu çok bilmiyorum hocam amartey bencede tam aradığımız oyuncu orta sahaya Hatem ben Arfa nasıl olur sence 10 numaraya belhanda yerine
Arfa geleceğine orta sahaya bir ağaç dikelim. Vatana millete bir faydamız dokunur. Ben bu futbol dünyasında arfa kadar paragöz, bencil, egoist başka bir oyuncu görmedim sanırım.

Bu U21 Milli oyuncuyu taniyan varmi? Trabzon istiyormus ve bir yerde 2 milyon € istiyorlar diye TS vazgecmis. O rakam normalde 1,5 falan düser belki. Ama o paraya degermi? Umut Bozok bence 4-5 milyon falan tutar.

iyiymiş. alalım.

milli takım solbeki furkan korkut u21de yedek.batuhan da milli takımda.ama süleyman hepsinin önünde,gerçi batuhanı da begeniyorum

Amartey dışında Wanyama zorlanabilse müthiş olur. Çok süre bulamıyor koca sezonda 22 maça çıkabildi. Tottenham büyük ihtimal bu yıl ciddi yapılanma yapabilir. Elindeki oyuncular kapışılacak gibi duruyor.

Ben Arfa yetenekli adam ama geçiyor artık zamanı. Deseler ki bu adam 1 yıl 10 gol 8 asist ile oynasa ertesi yıl Katar'a ya da Çin'e kitlememiz %100 hemen gelsin derim. Bu ligde canı isterse çift haneli gol ve asist sayısına ulaşır. Ama genç alabileceğimiz oyunculara yönelmemiz lazım. Vlasic'i opsiyon ile birlikte kiralarsak daha sağlıklı olur.

46817

Bir kadro da ben kurayim

---------------- Muslera -----------------
Linnes ----- Luyi ------ Marcao ----- Naga
------------- Amartey -------- Herrara --------
Skov -------------- Alex ------------ Bruma
---------------------- Welbeck -----------------------
Bruma yerine Babel gelecek gibi duruyor.

Bir kadro da ben kurayim

---------------- Muslera -----------------
Linnes ----- Luyi ------ Marcao ----- Naga
------------- Amartey -------- Herrara --------
Skov -------------- Alex ------------ Bruma
---------------------- Welbeck -----------------------
Bruma yerine Babel gelecek gibi duruyor.
Diğerleri tamam o zaman. Bi Bruma olmayacak.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt