Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brahimi işine mutlaka salça olmalıyız.

Feghouli'den ötürü fb'ye göre bence çok daha şanslıyız bu transferde. Slimani'nin yaşadığı olaylarda cabası adam her türlü bizi seçer.

Zaten Şampiyonlar Ligindeyiz. İmza parası + 3 milyon maaş ile bağlanabilir. Şampiyonlar ligi için güzel transfer olur.

4-1-4-1 için şu kadroyu kurun

_________________Herrera
LW______Feghouli____Savanier____Bruma
_________________Diagne

Sofiane Feghouli
Ryan Babel
Yunus Akgün
Gökhan Töre

Khouma Babacar
Kostas Mitroglou
Sinan Gümüs

Bence 3 kulvar için ideal bir rotasyon olur

u 19'un maçı yarın floryada

46829
ama mutlu,ali yavuz,mustata kapı,süleyman ve ogün sivasta

3 yabancı kanat olursa Şener denen kazma gelir sağ beke böylesi daha iyi bence, Yoksa Brumayı isterim bende
onyekurunun yerini doldurmadan transferi bitirtmez hoca.3 senedir ortada olmayan gökhan töreyle olmaz o işler.daha belhanda gidecek,feghouli 10 numaraya geçer ayrıca

yaratılan algıyı forumda gündem yapmaya çalışmak komik olmadı mı artık,siz konu actıkça gündemde kalıyo o saçma mevzu

Transfermarkt değeri Feghouli'nin 5 M € Brahimi'nin 26 M €, aralarında bu denli fark var mı bu adamların yaw yaşları da aynı.

Şu kupayı bi kaldıralım, doyasıya eğlenelim, sonrasında ekip çok uzun mesailer yapacak belli oldu.
Çok hareketli bi dönem geçireceğimizi düşünüyorum. Bu senenin başarılı transferleri olarak marcao luyindama ve Henry gibi oyuncuların nicelerini takıma katarsak çok iyi işler çıkarırız hem mali konuda hem sportif anlamda.
Ben ekibe güveniyorum

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt