Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizin bu kafayla bizden bir halt olmaz.

Ajax’lı David Neres’in ilk maçlarını hatırlıyorum Ajax’ta. Ayakta duramıyordu, bunu ne yapacağız biz diye serzenişte bulunuyordu Ajax taraftarı.

Daley Blind için keza aynı şekilde. Kalecileri Onana sürekli hata yapıyordu. Mazraoui takımın kadrosuna giremez, ne 11’i diyorlardı.

Yunus hala genç bir oyuncu. Doğru dürüst hazırlık kampı geçirmedi. Bu yaz ilk hazırlık kampı olacak Allah izin verirse.

Ulan bu çocukları Ajax’ın eline ver, bak ne yapıyorlar.

Ama Taha bey, şampiyon çıktığımız Sivas maçında etkisiz oynadı diye ‘Yunus mu? Yunus kim?’

Sizin gibiler yüzünden bu Türk futbolundan bir şey olmuyor zaten.

Muhsin Bey sanırım anlamamışsınız mesajı.ben Sivas maçını özel işlerim sebebiyle izlemedim bu birincisi.Ha ama soracak olursanız Yunus o kadar da büyük bir potansiyel değil bana göre izlediğim kadarıyla Emre Çolak kadar bile olamayacak ama konu bu da değil.

Siz daha olmamış dediğiniz gibi gelişmemiş oyuncuları daha şimdiden genç oyunculara örnek gösterirseniz , o oyuncuların gelişimini baltalamış olursunuz kendisine oldum galiba gözüyle bakar ki biz bu Türk ırkı olarak bu bakışlara açık bir milletiz çabuk şımarıyoruz. Benim tepki Yunus'a değil , Albayrak'a burda. Sinan Gümüş içinde aynı pohpohu yaptılar sonunda ne hallere düştü. Oyuncu dişe dokunur birşeyler yapana kadar örnek göstermenin hiçbir anlamı yok. Ozan gibi ve Yunus gibi diyemezsiniz şu aşamada. Oyuncular gelişmezler yoksa.

Bu sözleşme imzalamayan altyapılılar Cem Sultan'ı falan bir araştırsınlar bence. Menajerlerin kucağına düşmek en kolayı.

Rolando Marseille’den ayrılacak.

7f0b9f16560e505c901ba68b3ce03844.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera
Linnes-Luyi-Marcao-FelipeLuis
Fernando-Savanier
Feghouli-Hakan-Babel
Welbeck(Sturridge)

Altay
Şener-Kaan-Ahmet-Emre
Donk-Selcuk
Mor-Akbaba-Bruma
Diallo

Muslera
Linnes-Luyi-Marcao-FelipeLuis
Fernando-Savanier
Feghouli-Hakan-Babel
Welbeck(Sturridge)

Altay
Şener-Kaan-Ahmet-Emre
Donk-Selcuk
Mor-Akbaba-Bruma
Diallo

Gerçekten Bruma'nın yedek kaldığı için ayrıldığı Leipzigten , 3-4 kat kötü bir lig olan SSL ligine yedek kalmaya geleceğine inanıyor musunuz?

Sizin bu kafayla bizden bir halt olmaz.

Ajax’lı David Neres’in ilk maçlarını hatırlıyorum Ajax’ta. Ayakta duramıyordu, bunu ne yapacağız biz diye serzenişte bulunuyordu Ajax taraftarı.

Daley Blind için keza aynı şekilde. Kalecileri Onana sürekli hata yapıyordu. Mazraoui takımın kadrosuna giremez, ne 11’i diyorlardı.

Yunus hala genç bir oyuncu. Doğru dürüst hazırlık kampı geçirmedi. Bu yaz ilk hazırlık kampı olacak Allah izin verirse.

Ulan bu çocukları Ajax’ın eline ver, bak ne yapıyorlar.

Ama Taha bey, şampiyon çıktığımız Sivas maçında etkisiz oynadı diye ‘Yunus mu? Yunus kim?’

Sizin gibiler yüzünden bu Türk futbolundan bir şey olmuyor zaten.

Selçuk konusunda katılmasam da bu konuda tamamen katılıyorum sana. Yunus belki tutar belki tutmaz ama 2-3 maçta 18 yaşındaki çocuğu bitirmek akıl işi değil..

@Taha Tekler öyle demiyormuş gerçi ama forumda çok var bunu yapan..

Takımda kaldıkları takdirde Diagne maaş olarak 2.35 M € , Belhanda ise bonuslarla 3.35 M € alacak.

Sözleşmesi bitecek Selçuktan (2.9 M €) , Eren'den (2.2 M €) , Ndiaye (2.7 M €) olmak üzere 7.8 M € bütçe açılacak.

Diagne'yi 10 milyon € , Belhanda'yı 9 milyon € ya sattığımızı düşünün.

Bundan Luyindama'nın bonsevisine gidecek 5 milyonu düşersek elimizde net 14 milyon € kalır.

14 M € bonservis , 13.5 M € maaş bütçesi açılmış olur.

-4milyon € imza parası , 3.5 M € maaşla Ander Herrera'yı alabiliriz. (ManU'da net 3 milyon € kazanıyordu)

-4milyon € imza parası , 3.5 M € maaşla Brahimi'yi alabiliriz. (Porto'da 2.3milyon € kazanıyordu)

-4milyon € imza parası , 4 M € maaşla Balotelli'yi alabiliriz. (Nice/Marsilya'da 3.3milyon € kazanıyordu)

Bu işlemleri gerçekleştirirsek (14-12) +2milyon € transfer bütçemiz , (13.5-11) +2.2milyon € maaş bütçemiz kalıyor.

Dolayısıyla kimse boşuna yok efendim Belhanda satılamaz , Diagne seneye uçacak goygoyu yapmasın.

Belhanda haterı değilim , Diagne'nin de seneye kalırsa çok daha iyi performans göstereceğine katılıyorum.

Fakat bu oyuncular iyi paralara satılabilirse, kadroya kalite olarak sınıf atlatabiliriz. Yukarıda verdiğim 3 isim sadece örnek.

Kulüp açısından maaş bütçesini şuanki seviyede tutmak çok önemli. Bu ödeme taahütü ile kar edebiliyorsak bu seviyelerde kalmalı. 1 sene kar ettik diye açılıp saçılmaya gerek yok. Paramızı doğru kullanalım yeter.

Maalesef sınır gelecek 1 seneye.

Mutlaka önlem almak lazım.

Leş kargaları kötü kadrolarına rağmen bizim önümüzde yer alacak yoksa.

Maaş skalası çok önemli.

Şener Özbayraklı
Gökhan Töre
Altay Bayındır/Fatih Öztürk/Gökhan Akkan
Kaan Ayhan

Gibi isimlerin geçmesi normal ama maaşlar Kaan Ayhan dışında (ki zor gelmesi) 1 Milyon Euro’yu hayatta geçmemeli.

Kaleci için zaten geçmez de Şener ve Töre gibi 2 yıldır top oynamamış isimlere geçerse yazık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt