Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizin bu kafayla bizden bir halt olmaz.

Ajax’lı David Neres’in ilk maçlarını hatırlıyorum Ajax’ta. Ayakta duramıyordu, bunu ne yapacağız biz diye serzenişte bulunuyordu Ajax taraftarı.

Daley Blind için keza aynı şekilde. Kalecileri Onana sürekli hata yapıyordu. Mazraoui takımın kadrosuna giremez, ne 11’i diyorlardı.

Yunus hala genç bir oyuncu. Doğru dürüst hazırlık kampı geçirmedi. Bu yaz ilk hazırlık kampı olacak Allah izin verirse.

Ulan bu çocukları Ajax’ın eline ver, bak ne yapıyorlar.

Ama Taha bey, şampiyon çıktığımız Sivas maçında etkisiz oynadı diye ‘Yunus mu? Yunus kim?’

Sizin gibiler yüzünden bu Türk futbolundan bir şey olmuyor zaten.

Bazı oyuncular üstün yetenekli olur ozan gibi hemen belli eder kendisini.
Bazı oyuncular zamanla kendini bulur iyi noktalara gelir. Buna en büyük örneklerden bir tanesi Ceyhun eriştir..
Bizim altyapıdan çıkma ama hiç ümit vermiyordu..Ama çok ciddi gelişim gösterdi ve karakter zaafiyeti olmasa bence türk futbol tarihinin en iyi orta sahalarından bir tanesidir.
Mesela lewandowski gibi bir adam dortmunda sürekli sonradan oyuna giriyordu.Ama inanılmaz gelişti.

Yunusun zamana ihtiyacı var.Çok bariz yetersizliği mevcut değilse her genç oyuncunun zamana ihtiyacı vardır.yunusun alt yapı oyuncusu kontejyanı olmasından dolayı kadroda kalmasında bir sakınca görmüyorum.Aksi taktirde en iyisi oynayabiileceği bir takıma kiralık vermekdir.

Eğerki takımda kalacaksada şu an için bu performansıyla 2. Tercih olabileceğini düşünmüyorum..

Bunu her zaman dile getireceğim.

Kaan ayhan-enes ünal-yunus mallı -gökhan töre hamlelerini kesinlikle yapmamız gerekiyor.bunlara ali yavuz,mustafa,Atalay,Sülayman,mutlu,çekdar,ışık kaan gibi oyuncularıda yavaş yavaş monte edersek müthiş olur.

Yoksa şu an yurt içinden başka alınabilecek yerli oyuncu olmadığını düşünüyorum.elimizdeki yetersiz oyunculardan hiçbir farkları yok..

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando xxxxx
xxxxx xxxxx xxxxx
xxxxx

Yedek kaleci bonservissiz olarak Fatih yada Altay olabilir. İsmail 3. kaleci
Sağbek Mariano durumuna göre bakılır giderse beleş Şener olabilir
Yedek stoper yerli Ahmet elimizde var, yabancı olarakta Ozornwafor geldi, alttanda Gökay var yeterli alternatif Donk
Sol bek Nagatomo kalacaksa elimizde zaten Emre var, alttan gelen Süleyman idare eder.
Ortasaha göbeğinde Fernando var, Donk var yedek olarak, yerli yedek Celil var, bence 1 tane kaliteli isim buraya transfer edilecek.
Sağ açık konusunda net 1 tane iyi oyuncu almamız şart yedek olarak Yunus ve Recep alternatif olacaklar. Skov en büyük aday.
Sol açık 2 transfer yapılması gerek biri yerli düşük maliyetli Arda'ya hayır demem, 1 Babel olacak gibi forvetide yedekler.
On numara bence en hassas bölge Emre geç Atalay alttan gelen ben Talisca tarzı bir oyuncu bekliyorum.
Santrafor Dünya futbolu golcü sıkıntısı çekiyor zaten, ben çok gol atan değilde ilerde press derecesi yüksek bir isim bekliyorum, Mitroğlu A.Sivri Ali Yavuz arkadan gelenler.

Semih: free
Selçuk: Free
Eren: Free
Sinan: Free
Onyekuru: Free
Muğdat: Free
Badou: Free
Ömer: bonservissiz sal gitsin.
Mariano: 3€
Belhanda: 10€
Feghouli: 10€
Diagne: 14€
Telles 3€
Total=40€

Luyindama: 5€
Fatih: Free
Arda: Free
Şener:Free
Babel: 2€(imza parası)
Welbeck: 2€(imza parası) Sakatlık durumuna göre Sturridge: 2€(imza parası)
Ozornwafor: Free
Herrera: 4€(imza parası)
Skov: 10€+ CL katılma 2€
Talisca: 21€ + CL katılma 4€
Total: 44€

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando Herrera
Skov Talisca Babel
Welbeck

Fatih
Şener Ozornwafor
Ahmet Emre
Donk Celil
Yunus Emre Arda
Mitroğlu

Mert Müldür nasıl topçu gerçi hocası bu yıl bırakmayı düşünmüyoruz demiş

Enes çöp bile degil kardeş. Aynı şekilde kaan da bizim topcumuz değil.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimse gelsinler ilk 11 oynasınlar demiyor..
Ama enesde ,kaanda çok rahat yerli olarak bize katkı sağlayabilecek oyunculardır.

Bu oyuncularıda beğenmiyorsan kadroda bulundurmamız gereken yerli oyuncuları söylede bilelim..

Kimse gelsinler ilk 11 oynasınlar demiyor..
Ama enesde ,kaanda çok rahat yerli olarak bize katkı sağlayabilecek oyunculardır.

Bu oyuncularıda beğenmiyorsan kadroda bulundurmamız gereken yerli oyuncuları söylede bilelim..
Herkese çöp derler,sonra adını dahi söylemedikleri youtubeda videosu bile olmayan oyuncular için burada ağlar dururlar.

Herkese çöp derler,sonra adını dahi söylemedikleri youtubeda videosu bile olmayan oyuncular için burada ağlar dururlar.

Aynen öyle.
Hayır tabiki seçici olmal lazım..
Mesela şener,denizz türüç vs gibi adamlar son tercih olmalıdır..Gerçekten yetersiz adamları doldurmamamız gerekiyor.

şu Galatasaray'da Türk yok, yabancı getirtsek biterler laflarından kurtulmamız için bir Türk ilk11 oyuncusu bulmamız lazım.

O değilde Terim 7-8 maç ceza alırsa bir sezon içinde toplam 17-18 maç ceza almış olucak. Sezon zaten 34 maç. Burda bir yanlışlık var. Karşı taraf artniyetli olabilir ancak Terim'de biraz kendine bakıcak. Yani bu Terim değil kim olursa olsun takımı bu kadar yanlız bırakıcak hareketleri yapmak kimsenin hakkı değil.

Fernando ve Feghouli'yi satanlara allah akıl fikir versin.
Takımda 3 tane akıllıi futbolu bilen futbolcu var zaten: Mariano, Fernando ve Feghouli. Hadi Mariano bu sene formsuzdu, yerini Linnes doldurur falan diyelim de takımda bu kadar eksik bölge varken bu oyuncuları da satalım demek saçmalığın daniskasıdır hiç kusura bakmayın. Gomis'e teneke bağlayıp diagne'ye 15 verilmesinden haz alan kişiler de aynı kişilerdi sanırım

Please wait.. #66

arda-turan-001.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt