Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık parayı basıp sol beki gençleştirme zamanı geldi de geçiyor. Faitout Maouassa'ı kaça alabiliriz acaba. 10 milyon koklatsak sizce verirler mi?

Muslere ( yedeklenmesi şart)
Linnes ( Mariano daha fazla bekletilmeden elden çıkarılmalı, yaşı geçiyor)
Luyindama- Marcao ( Luyindama alınacak Fatih hoca söyledi ama ben Marcao'nun satılacağını düşünmüyorum bir yıl CL görmesi istenir)
Nagatomo ( Yedeği yok. Ne emre ne ömer burayı kapatamıyor. Ya Japon satılacak yerine nispeten genç biri alınacak ya da sağlam yerli yedek bulunacak)
Fernando (Gitmeli, yaşı geçiyor ayrıca sakatlıktan sonra toparlanması çok uzun sürüyor, 3-5 ne varsa kârdır)
Donk (Görev adamı, Aşırı hareketleri var ama iyi bi yedek olabilir)
Feghouli (13-16 arası bir banttan satışı büyük iş)
Belhanda (Sat, sat, sat. 13 geçiyor piyasada mis gibi para)
Diagne(Tutulmalı derim ama sanmıyorum yine 13-15 bandına gider)

Almamız gereken yerli futbolcular

Merih Demiral
Zeki Çelik
Abdülkadir Ömür
Cengiz Ünder
Enes Ünal

Bunları alamıyorsan diğer çöpler ile uğraşmaya gerek yok alt yapıdan yerleştir yabancıların arasına Ozan Kabak gibi.

Yeni Ömer Bayram'lara, Muğdat'lara gerek yok.
Merih'i alacak güç bizde yok. Juve'ye 15e gidiyor. 10 yıl sonra belki gündeme gelir.
Diğerlerine ayrılması gereken bütçe nerden baksan 50-60 milyon euro.

Ayrıca bizim orta sahaya Deniz gibi hamleler yapmamamız lazım. Bir yerli alıp Selçuk, yeni yerli bir alt yapı oyuncusu ile geçirmemiz gerek sezonu. Ciğersiz bir yabancı alırsak sakatlanmayan çok ihtiyacımız olmaz. Çünkü alt yapıdaki orta saha oyuncularımız çok değerli. Abdussamed, Mustafa Kapı, Atalay, Celil, Gökay ( asıl mevkii bu zaten ), Çekdar, Mutlu gibi oyuncularımız var. Bartuğ Elmaz var ki adını çok duyacağız ileride. Çok yetenekli eleman 2 yıla kalmaz A takıma yükselir. Dogan Can Davas'ı da kullanabiliriz ufaktan. O yüzden Deniz gibi çöplere para yatırmamız lazım. Bu çocukların hiçbirinin Deniz'den aşağı kalır yanı yok sadece onun değil türevlerinin de.

-------------Sturridge------------
Babel-----Calhanoglu----Feghouli
-------Okay---------Fernando---
Naga---Marcao---Luyi-----Linnes
-------------Muslera--------------

Böyle bir kadro cok iyi olurdu. Belhanda ve Diagne'yi iyi paralara satabilirsek imkansız değil.

Linnes'in defans yönüde kötü Marianoyu satarsak as bek olarak bize yeter mi bilmiyorum

Douglas top sürerken adımlarını büyük mu atıyor ne zaman izlesem 3 adımda yarı sahayı geçiyormuş gibi geliyor bana ...

GK: Muslera'ya feda dedirt, genc Turk bul (orn. Altay), altyapidan ucuncu ayarla
DR: Mariano cuzi bedele bye (1-2m), Linnes devam, kaliteli genco bek (orn. Mbabu)
DCR: Luyindama, Isik Kaan, Gokay Guney?
DCL: Marcao, Ozornwafor kirala, genco Turk (alt lig ya da gurbet), Ogun Caliskan?
DL: Nagatomo, Tasdemir, Lus, Bayram'i sat (Amiens istiyodu)
DMC: Fernando sat cuzi bedele (2-3m), Donk devam, kaliteli genco DM (orn. Claudio Gomes)
MCR: Belhanda bye (13m), Selcuk bye, cok iyi transfer (orn. Savanier), genco Turk (orn. Mehmet Ozcan), M.Kapi?
MCL: Ndiaye bye, cok iyi transfer (orn. Johansen), genco Turk (orn E.Colak), Atalay?
AMR: Feghouli bye (16m), Sinan bye, Yunus bye (3-4m), cok iyi transfer (orn. Skov Olsen), Turk kanat (orn. Turuc)
AML: Onyekuru bye, Babel, kiralik yilan (orn. Bruma), Turk kanat (orn. E.Mor)
STC: Diagne bye (18m), Mitro bye, Eren bye, Mugdat devam veya ucuz Turk santrafor, cok iyi transfer (???), genco transfer (orn. Mohanad Ali)

Cok mu zor

Hocanın Emre ve Belhanda'yı yan yana deneme ısrarının boşa olmadığını düşünüyorum, Feghouli kalırsa ortaya çekip iki 10 numara ile oynayabilir. Daha tempolu bir DM şart tabi Fernando ile yola çıkılmaz.

Bir takım için forvet çok önemlidir..O yüzden forvet winner bir isim olmalıdır..

Rademel falcao müthiş olur..sağlıklı bir falcao süper lige damgasını vurur..

Şu adamı beğenmeyenler var .Bizim ligde fark yaratır . arsenala falan attıgı golü atabilecek kaç tane topcu var.

Sandro tonaliyi bize yedirmezler, baya talibi var avrupadan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt