Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çalhan gelmesin yine de cidden deli eder bizi.
Milano'da izledin mi hiç hakanı?

Özelikle büyük maçlarda ayakta duran ve tutan oyuncular arasında oluyordu Milan adına.

Juve mı veya Inter maçıydı tam hatırlamıyorum ama müthiş oynamıştı.

Bide İngiliz milli takımına tarihimizde gol atan tek Türk futbolcu olduğunu not edelim lütfen :)

Milano'da izledin mi hiç hakanı?

Özelikle büyük maçlarda ayakta duran ve tutan oyuncular arasında oluyordu Milan adına.

Juve mı veya Inter maçıydı tam hatırlamıyorum ama müthiş oynamıştı.

Bide İngiliz milli takımına gol atan tek futbolcu olduğunu not edelim lütfen :)

Milanda iyi ama Milli takımda berbat.

Hazırlık maçında attı ama onu da not edelim.

Bir de yavaş topçu biz inanılmaz nefret ediyoruz yavaş topçulardan Bel'den bile yavaşını ne yapacaz.

Milanda iyi ama Milli takımda berbat.

Hazırlık maçında attı ama onu da not edelim.

Bir de yavaş topçu biz inanılmaz nefret ediyoruz yavaş topçulardan Bel'den bile yavaşını ne yapacaz.
Okadar yavaş değil yahu. İkili mücadelede iyi ve güçlü. Kanat veya forvet değil ki. Ha on numarada değil bence. 8 numara olarak iyi olur.

Abidik gubidik şenerler,ardalar,töreler yerine Avrupa'da oynayan türk gencoların bir kısmının listesi.

Yerli almak için yerli almayalım.

Uçak bileti rezervasyonu diyen biri vardı gene aklıma geldi gülesim geldi havaalanında biletçimiydi neydi

Abidik gubidik şenerler,ardalar,töreler yerine Avrupa'da oynayan türk gencoların bir kısmının listesi.
yukardan aşağıya scroll yaptım da kendimi taksim berberine girmiş gibi hissettim.

hakanın en iyi maçlarından biri milanda 1 gol 3 asistle oynadı

Hakanı niye sol kanat olarak düşünüyorsunuz anlamıyorum

Adamın orijin pozisyonu ofansif orta saha,gelirse Belhanda yerine oynar.Yabancı sınırı diye ağlanacak şu günlerde böyle hamlelerle anca seslerini keseriz.Belhanda gider Hakan gelirse bu bakımdan olumlu karşılıyorum

Tek eksisi Belhandanın orta sahada koyduğu sertliği koyamaz

9603003416626.jpg

Hocama sezon öncesi hediye etmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt