Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.160
- 15.032
- 1.878
Transfer yasagi vermiyor UEFA. Onu tek FIFA veriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
-------------------Muslera-------------------
xxx(Linnes)--Luyindama-Marcao-Nagatomo
--------------xxx-----xxx---------------
Feghouli--------xxx---------xxx
-----------------xxx------------------
Mariano,Fernando,Belhanda,Ndiaye,Onyekuru,Diagne gidecek büyük ihtimal. Feghouli gitmezse 6 as transferi lazım net.
inanılmaz borç batagındalar,uefa gelirleri küçük bi ceza olur ki transfer yasagı çok mümkün.transfer yasagı ya da men alırlar
Belhanda kesin gidecek bence,devre arasında bi kulüple anlaşmıştı ama hoca bırakmayınca 6 ay daha kalmak için söz vermişti. Bizden aldığının 2 katını veriyor arap kulüpleri ondan dolayı gitmek istiyor.Ben belhanda ve fernando ikilisinin gideceğini düşünmüyorum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Norwich; 18 Milyon Poundmbaye diagne
- galatasaray’dan ayrılmıştır. yeni kulübünün kim olacağı merakla bekleniyor.
1
25.05.2019 20:45 ~ 20:46 srfydn
Diagne'nin Norwich City’e 17’ye gittiği iddiaları var.
Fotoğrafının altına yazan norwichli bir taraftar vardı.Diagne'nin Norwich City’e 17’ye gittiği iddiaları var.
İnşallah bu akşam kap bildirimi gelir de kurtuluruz şu heriften. Şampiyonluk yolunda sürekli destek verdim hakaret edenlerle de sürekli laf söyleyenlerin de karşısında oldum ama bana bile gına geldimbaye diagne
- galatasaray’dan ayrılmıştır. yeni kulübünün kim olacağı merakla bekleniyor.
1
25.05.2019 20:45 ~ 20:46 srfydn
Sus la padawan.Admir kaynaksız duyum verir mi hiçKaynak belirtmezseniz kendi kendinizi banlayın lütfen.
Doğruysa eğer, hem 6 ayda 4m euro kar ettik hemde rizede attığı golle de şampiyonluğa büyük katkı verdi. Ben alındığında herkes parasını eleştirirken söyledim bu transferde mali açıdan risk yok diye,en kötü aldığın paraya satarsın. 30 gol attı herif.Diagne'nin Norwich City’e 17’ye gittiği iddiaları var.
Onu görmedim ben ama öyle bir şey varsa doğru olabilirFotoğrafının altına yazan norwichli bir taraftar vardı.
Troll değilse eğer
Diagne'nin Norwich City’e 17’ye gittiği iddiaları var.