Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cakma balotelliyi araplara postalayip gercegini almak bir vizyonerlik ornegi olabilir mi?

Evren Göz: Emre Belözoğlu Fenerbahçe ile yaptığı toplantıda kalede Mert‚ stoperde Miranda-Mahmut‚ orta sahada İrfan Can ve ileride Gameiro olan bir 11 çizip Madem çok bütçe yok 20-25 atan bir forvete yatırım yapıp takımı Başakşehirin yerli iskeletinden kurun demiş.

:asd::asd::asd::asd:

vizyon be kardesim

Sizi bilmem ama Diagne mi Mitroglou mu derseniz ben 100 milyon kez Mitroglou derim. Diagne'yi hem karakter hem yetenek olarak bu kulübe yakistirmiyorum. Biz Elmander'i, Necati'yi görmüs taraftarlariz. Sürekli kendini yere atmaya calisan bir sahtekari daha fazla seyretmek istemiyorum. Bazi pozisyonlarda sut cekip golü atacagi yerde sanki penalti almaya calisiyormus gibi gelmisti bana.

Balo 12 maç 8 goldü hatırladığım kadarıyla marsilyada diagne bile 30 tane atıyorsa balo bizim ligde penaltısız 30 atabilir keşke gelse

Sizi bilmem ama Diagne mi Mitroglou mu derseniz ben 100 milyon kez Mitroglou derim. Diagne'yi hem karakter hem yetenek olarak bu kulübe yakistirmiyorum. Biz Elmander'i, Necati'yi görmüs taraftarlariz. Sürekli kendini yere atmaya calisan bir sahtekari daha fazla seyretmek istemiyorum. Bazi pozisyonlarda sut cekip golü atacagi yerde sanki penalti almaya calisiyormus gibi gelmisti bana.

piskopat deli manyak lazim aka

balotelli

2 3 tane yabanci genc alip kiralasak keske. Ulla kadroda tutacagiz diye sart yok.

piskopat deli manyak lazim aka

balotelli
Gol atacak forvet bir sekilde bulunur da orta saha kolay kolay halledilecek bölge degil. Keza Mariano-Nagatomo artik fazlasiyla SOS veren iki bekimiz. Orta sahayi ve bekleri makul isimlerle yenilersek lige iyi baslayacagimizi düsünüyorum.

Balo öyle bir kırık adam ki, rakip takımın oyuncuları faul yapmaya korkuyor. Avrupa’da bu bir avantaj ama Türkiye liginde çok üzerine oynarlar kırmızı rekorları kırabilir.

Herkesin fikrine saygı duymakla beraber. Forumda Falcao gelmesin diyen var. Etmeyin gardaşlar. Falcao gelsin bir sezon da 25 gol barajını geçmesin ben bir daha bu foruma girmiyecem. Yedeğine de şu Muleka’yı alalım. Kanatlara Skov ve beyni olan bir sol açık alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt