Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tetteh' in transfer edilmesi ihtimalinden endişe duyuyorum. Bizzat Hoca da scout marifetiyle tespit edildiğini ve çok beğenmesine rağmen transferin gerçekleşmemiş olmasından duyduğu üzüntüyü belirtmişti. izleyebildiğim videolarda hiç mi hiç beğenmedim, asla bizim kalemimiz olmadığı kanaatindeyim, Diagne' yi bile aratabilir...

Transferi gerçekleşirse, göstereceği performansla beni yanıltmasından en çok ben mutlu olurum, ayrı konu. Taşlanacağımı bilsem de yeri geldi belirtmek durumundayım: Terim istiyorsa vardır bir bildiği, demek bana göre değil. Fiyasko transferleri, tam isabet olanlardan daha az değildir zira...
Bence tek santrafor değil de çift forvetli sistem için düşünüyor.

Aslında belhanda'yi satıp 2 tane hayvan gibi ortasaha alırsak.
4-4-2 'ye dönebiliriz.
Bir forvet 2.ve 3.bölgede top tutan bir isim olur diğeri de pirpir ve net vuruşu olan bir forvet olur.

Hayaller hayeller.

Babeli gerekirse forvet felan da oyatabilme avantaji var iste
Yabancı sınırı olarak baya zora sokuyor bence, Şimdi 2 tane yabancı forvet olsa 3 tanede yabancı kanat olsa sağ beke yerli koymak zorunda oluyoruz. Beki yabancı alırsakta diğer ikisinden feda etmek gerekiyor ve Babel yaşı itibarıyle tek başına sol kanadı taşır mı emin değilim.

babel kesinlikle hollanda kulübüne gidecektir.şaka maka ben de isteksizim bize transferine.ama bakarsın şampiyon yapar seneye bizi

Yabancı sınırı olarak baya zora sokuyor bence, Şimdi 2 tane yabancı forvet olsa 3 tanede yabancı kanat olsa sağ beke yerli koymak zorunda oluyoruz. Beki yabancı alırsakta diğer ikisinden feda etmek gerekiyor ve Babel yaşı itibarıyle tek başına sol kanadı taşır mı emin değilim.
Ben zaten linnesin arkasina zeki veya seneri alma tarafin yanindayim. Elimiz rahatlar boylece. Douglas felan gelecegine bile marianoyu tutarim elde.
1 Yabanci Kalede
2 Stoperde
2 bekler
3 Os
3 kanat
2 forvet

1 tane hakkimiz var. Bana gore ideali boyle olur. O biri de ya kanata ya da os kullaniriz

Babel yıllık maks 2.3 e gelicekse gelsin .imza parası olmadan.ki bence ederi 1.9 felan.imza parası+2.5 lar felan aman ha

Kulüp mali olarak dağılmış, yeni yeni toparlanmaya çalışıyor. Bruma'dan bu yana keşif (scout) ekibinin izleri olabilecek transferler yapılıyor. Ancak burada okuduğum isimler Babel (33), Falcao (33), Ribery (36), kafadan müzmin sakat Balotelli (29) yani içim şişti yemin ederim.

Yok mu şöyle Orta, Kuzey Avrupa, Güney Amerika, hatta Uzak Doğu liglerinde oynayan çakı gibi kısmen ucuz, işimize yarayacak gençler? CL'de maça çıktığımızda koşan, pres yapan, hızlı top oynayan yense de yenilse de zevk veren bir takım izleyemeyecek miyiz? Bıktım artık bit pazarından ürün almaktan. İşin kötü yanı sanıldığı kadar ucuz da değiller, hepsi ben bir zamanların en ünlü markasıyım edasıyla maaşına, imza parasına dünyaları istiyorlar.

Ekonomik olarak zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde bile şu isimleri düşünüp hayaller kurmak hayallerimizde bile kabız olduğumuzun göstergesidir.

Babel, ribery. falcao çok net adamlardır.Bu adamların başarısız olma ihtimalleri çok çok azdır.

Burada hem mali anlamda kötü olduğumuzdan bahsediyorsun ki doğrudur.
Ama bruma gibi adamların bonservisnin ne kadar olduğunuda biliyoruz.

Forvet olarak hem genç hem kaliteli Galatasarayda üst düzey görev yapabilecek oyuncu alabileceksek falcao gibi isimlere gerek yok.
hatırlatırım alacak forvet oyuncusu bulanamadığı için diane gibi bir yetersize 10 milyon üstü para verildi..
hem 3,5 milyon olacak hem genç olacak hem çok yetenekli olacak..Böyle bir oyuncu bulmak çok çok zor.Bizim artık net adamlar almamız gerek.Artık riske gircek durumumuz yok.

Bence bizim ilk yapmamız gereken transferleri yapacak doğru kişileri bulmak..Futbolcu analizini çok iyi yapan, futboldan değil futbolcudan anlayan adamları takımın başına getirmek veya onlara danışmak lazım.
transfer işini Diagneyi o fiyatlara alan adamlara bırakırsak her sene revizyon yapmaya devam ederiz.

Benim görüşüm komple takımı genç oyuncuyla, scout transferiyle dolduralım saplantısından vazgeçmemiz gerekir..
Bizim takımı komple genç oyunculardan kurma gibi lüksümüz yok.
Sırf ucuz diye, yıllık ücreti az olur diye scout transferleriyle takımı doldurursak bir bakmışsın küme düşmememe mücadelesi veriyoruz.

Ekonomik durumumuz çok iyi olduğunda bunu başarabiliriz ama şimdi değil.

gerekirse uygun maliyetle babel, falcao gibi isimlerde alınır, genç scout transferide yapılır.
Bonservisi elinde oyuncuda alınır, 10 milyon ve üstü bonservisli oyuncuda alınır.Bizim için en önemli olan doğru oyuncuları almak.
Biz doğru bir planlamayla karma yapmak zorundayız.

Orta saha diri olur ayakta tutarsa iyide bir forvet alırsak kanatta Babel yada Bruma oynamış çok önemi yok hepsi katkı verir Bruma ,Rodriguez ve Onyekuru hepsinden verim aldık kalede sorun yok stoper ikilisi oturdu daha da iyi olacaklar bekler standart olarak iyi 6-8-10 numara ve forvet tercihi iyi olursa gelsin kupalar gelsin kutlamalar çok kritik bir transfer dönemi olacak ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt