Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
- 20 Mayıs 2011
- 5.153
- 3.244
- 2.088
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son haftalarda pek bitik degildi. Paso Kafaniza takip konusmayin artikfernando bitik
Hastir mal.
Bence tek santrafor değil de çift forvetli sistem için düşünüyor.Tetteh' in transfer edilmesi ihtimalinden endişe duyuyorum. Bizzat Hoca da scout marifetiyle tespit edildiğini ve çok beğenmesine rağmen transferin gerçekleşmemiş olmasından duyduğu üzüntüyü belirtmişti. izleyebildiğim videolarda hiç mi hiç beğenmedim, asla bizim kalemimiz olmadığı kanaatindeyim, Diagne' yi bile aratabilir...
Transferi gerçekleşirse, göstereceği performansla beni yanıltmasından en çok ben mutlu olurum, ayrı konu. Taşlanacağımı bilsem de yeri geldi belirtmek durumundayım: Terim istiyorsa vardır bir bildiği, demek bana göre değil. Fiyasko transferleri, tam isabet olanlardan daha az değildir zira...
Fazladan para koparma çalışmaları vol19372837283Hastir mal.
Babeli gerekirse forvet felan da oyatabilme avantaji var isteBabel gelmesin Brumayı alalım valla , Babel çok el kısıtlayıcı bir hamle oluyor.
Yabancı sınırı olarak baya zora sokuyor bence, Şimdi 2 tane yabancı forvet olsa 3 tanede yabancı kanat olsa sağ beke yerli koymak zorunda oluyoruz. Beki yabancı alırsakta diğer ikisinden feda etmek gerekiyor ve Babel yaşı itibarıyle tek başına sol kanadı taşır mı emin değilim.Babeli gerekirse forvet felan da oyatabilme avantaji var iste
taylana verecegin firsati celile ver daha mantikli is olurtaylan antalyali
ibrahim akdag
mehmet ozcan
Ben zaten linnesin arkasina zeki veya seneri alma tarafin yanindayim. Elimiz rahatlar boylece. Douglas felan gelecegine bile marianoyu tutarim elde.Yabancı sınırı olarak baya zora sokuyor bence, Şimdi 2 tane yabancı forvet olsa 3 tanede yabancı kanat olsa sağ beke yerli koymak zorunda oluyoruz. Beki yabancı alırsakta diğer ikisinden feda etmek gerekiyor ve Babel yaşı itibarıyle tek başına sol kanadı taşır mı emin değilim.

Kulüp mali olarak dağılmış, yeni yeni toparlanmaya çalışıyor. Bruma'dan bu yana keşif (scout) ekibinin izleri olabilecek transferler yapılıyor. Ancak burada okuduğum isimler Babel (33), Falcao (33), Ribery (36), kafadan müzmin sakat Balotelli (29) yani içim şişti yemin ederim.
Yok mu şöyle Orta, Kuzey Avrupa, Güney Amerika, hatta Uzak Doğu liglerinde oynayan çakı gibi kısmen ucuz, işimize yarayacak gençler? CL'de maça çıktığımızda koşan, pres yapan, hızlı top oynayan yense de yenilse de zevk veren bir takım izleyemeyecek miyiz? Bıktım artık bit pazarından ürün almaktan. İşin kötü yanı sanıldığı kadar ucuz da değiller, hepsi ben bir zamanların en ünlü markasıyım edasıyla maaşına, imza parasına dünyaları istiyorlar.
Ekonomik olarak zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde bile şu isimleri düşünüp hayaller kurmak hayallerimizde bile kabız olduğumuzun göstergesidir.