- 13 Ekim 2014
- 108.765
- 58.403
- 4.588
beyler eylülün basi/ortasinda Antalya kas/Kalkana gitmek istiyoruz arkadaslar ile. Tavsiye edebilen var mi? Bir de hava nasil olur eylülde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üff kutlamaya bak
Maden degismeli diyorsun neye itiraz ediyorsun?Evet aynı kişiyiz.
Bursa kötü takım , kalitesiz takım her şey okey ama kendi sahasında belli bir karakteri olan takım ve taraftarı da baya baskın şampiyonluk rakiplerimizden bjk ve akbille berabere kaldılar kendi sahalarında özellikle bjk maçında baya iyi oynadılar gol atmak da çok zorlandılar.
Şans falan geçelim o işleri Rize maçı da döndü , bursa maçı da , akbil maçı da şans 1 2 3 kere olur 7 tane maç çevirdik bu sezon ha orta saha bence de değişmeli o konu ayrı.
Maden degismeli diyorsun neye itiraz ediyorsun?![]()
Evet aynı kişiyiz.
Bursa kötü takım , kalitesiz takım her şey okey ama kendi sahasında belli bir karakteri olan takım ve taraftarı da baya baskın şampiyonluk rakiplerimizden bjk ve akbille berabere kaldılar kendi sahalarında özellikle bjk maçında baya iyi oynadılar gol atmak da çok zorlandılar.
Şans falan geçelim o işleri Rize maçı da döndü , bursa maçı da , akbil maçı da şans 1 2 3 kere olur 7 tane maç çevirdik bu sezon ha orta saha bence de değişmeli o konu ayrı.
kaynak ne hocam
eleke >tetteh bence. kardesi ile iyi yazisip durmustum hatta. son anda vazgecip cagneyi almisizVideolarda futbolcularin en iyi hali gosterilir de Tetteh'in videosunu bile begenmedim. 2 3 milyon olsa neyse de 7 8 milyon risk.
Iste donmeye bilirdi. Demek istedigim dusen takimlara 12 puan kaybetme olasiligi gibi bir luksumuz olmamali. Boyle takimlari vurup gececeksin. Fakat Belhanda filan kalsa da normal sartlarda seneye de cok rahat sampiyon oluruz.Bursa maçı 2 0 dan döndü yazdın ben de kötü bir şey mi yazdım![]()
bu sene sadece yunus oynadı,o da mugdat,sinan ,semih,ahmet ve ömer gibileriyle oynadı.nesini eleştireyim ki yunusun böyle çöplerle oynarken....ayrıca yunus cezasahasına yakın oynamalı.bunun dısında mental gelişim önemli ama hoca böyle bi taraftarın önüne atmaz kolay kolay kimseyi.o yuzden de ozan gibiler şans bulacak önce.ışık kaan ,süleyman luş ve mustafa kapı gibiHoca sadece yeteneğe bakmıyor gibi Sergen. Bu yüzden gençler neden oynamıyor dememiz boşuna. Mental gelişimlerine de önem veriyor gibi.
açıkçası şu an riberye sıcak bakıyorum.falcao gelse zaten şampiyonluk kolaylaşırBu seneki deplasman rezilliklerini izleyip de hala Babel gelmesin, Ribery gelmesin, Falcao gelmesin diyenleri hakikaten anlayamıyorum ya (illa 3'ü de gelsin anlamında demiyorum, herhangi biri). Siz bütün sebebi orta sahanın temposuzluğu sanmaya devam edin. Koca takımda maçı koparabilecek bir tane adam vardı da onun sayesinde şampiyon olabildik bu sene. Seneye öyle bir adam olmazsa görürüm nasıl ağlatıyorlar bizi her maç.
Bir tane maç koparabilecek adam kalmıyor takımda Feghouli de giderse, ki işin aslı Feghouli de öyle mükemmel oynamadı, sadece kendisinden beklenen kadarını oynadı. Feghouli Valencia zamanı buydu zaten, hatta belki daha iyiydi, daha tempoluydu. Elinde Ribery gibi Falcao gibi silahların olursa ligi garanti altına alırsın ki bizim olmazsa olmazımız budur zaten. Açık konuşalım, Şampiyonlar Ligi'nde bizim ortalama bir gruptan çıkma ihtimalimiz %5 bile değildir. Ama ligdeki pasta payını kaptırırsan o %5 de elinde kalmaz, anca tvden izlersin CL'yi. Artık ezbere konuşmayı bırakın, yaşı ilerlemiş her futbolcu bitik olmuyor, yan gelip yatmıyor.