Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benitez-5s5gk2ok9fi0.jpg

Ya benim forumu ilk takip etmeye basladigim zamanlardi. Bu Benitez'in kulubu Independiente'nin Turk asilli mi Anadolu Ermenisi asilli mi ne bi yoneticisi vardi. Surekli buradan topcu yaziliyordu. Bu cocugun bir macini izlemek icin canli yayin linki paylasilmisti. Birileri birine sovmustu forumda sonra gelip yayinin chatinde de sovmustu. Neydi o olay hatirlayan var mi?

Ya benim forumu ilk takip etmeye basladigim zamanlardi. Bu Benitez'in kulubu Independiente'nin Turk asilli mi Anadolu Ermenisi asilli mi ne bi yoneticisi vardi. Surekli buradan topcu yaziliyordu. Bu cocugun bir macini izlemek icin canli yayin linki paylasilmisti. Birileri birine sovmustu forumda sonra gelip yayinin chatinde de sovmustu. Neydi o olay hatirlayan var mi?
Kushun tekiydi sanirim

okayın parladığını nezaman gördünüz yav.

Hollanda liginde oynamaya pek sicak bakmiyormus suan zaten, ligin kalitesini begenmedigi icin. Turkiye de oynamak daha guzel diyor. Ama baska Avrupa kulupleri de pesindeymis, onlar bizim kadar iyi para vermese de yine de dusunmek icin biraz daha bizi bekletecegini anladim.
ya bipsporun son haberlerine bakarsak bitmiş iş,saglık kontrolü vs dediler.bu açıklamaları ben normal görüyorum

Ben Tehteh'in geleceğini düşünüyorum. Nedeniyse Diagne,Luyindama ve Mitroglou'nun transfer açıklamasında spikerin ağzını okuyun. Luyindama'nın ismini söylerken dudağını iyi okuyun Benjamin Tetteh diyor. Sonradan değiştirilmiş o kısım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt