İbrahim Anıl
Parçalı Üye
- 11 Temmuz 2016
- 4.756
- 2.196
- 913
Forumda tettehe 10+ için okey diyenler var bile!!!Videolarda futbolcularin en iyi hali gosterilir de Tetteh'in videosunu bile begenmedim. 2 3 milyon olsa neyse de 7 8 milyon risk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumda tettehe 10+ için okey diyenler var bile!!!Videolarda futbolcularin en iyi hali gosterilir de Tetteh'in videosunu bile begenmedim. 2 3 milyon olsa neyse de 7 8 milyon risk.
Eneramodan farkı yok hatta azı var çoğu yok komisyoncu akbabalar..umarım terim buna dahil olmazForumda tettehe 10+ için okey diyenler var bile!!!
Kushun tekiydi sanirimYa benim forumu ilk takip etmeye basladigim zamanlardi. Bu Benitez'in kulubu Independiente'nin Turk asilli mi Anadolu Ermenisi asilli mi ne bi yoneticisi vardi. Surekli buradan topcu yaziliyordu. Bu cocugun bir macini izlemek icin canli yayin linki paylasilmisti. Birileri birine sovmustu forumda sonra gelip yayinin chatinde de sovmustu. Neydi o olay hatirlayan var mi?
ya bipsporun son haberlerine bakarsak bitmiş iş,saglık kontrolü vs dediler.bu açıklamaları ben normal görüyorumHollanda liginde oynamaya pek sicak bakmiyormus suan zaten, ligin kalitesini begenmedigi icin. Turkiye de oynamak daha guzel diyor. Ama baska Avrupa kulupleri de pesindeymis, onlar bizim kadar iyi para vermese de yine de dusunmek icin biraz daha bizi bekletecegini anladim.
Hemi unutmuşum
Performansı nasıl acaba klubunde.devamli 11 demi.oynadigi klube verin 3 5 diyip bonservisi verilebilir
Skov Olsennnnn
Skov Olsennnnn
Babel parayimi (yani bizi) yoksa daha az paraya Avrupa'da oynamaya devam mi edecek?
Sabah sabah kalktı.Galatasaray yönetimi, Diagne’yi satıp Falcao ve Tetteh’i aynı anda alıp taraftarı coşturmayı planlıyor. (Fotomaç)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaynak ???? Derhal kaynagini acikla üstat
isim vermeden şu heriften bahsetmisin