Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru lakin 2007-2008de özellikle yerlilerin çok iyi performans göstermesinin üstüne bu adamların Avrupa şampiyonası oynayıp dinlenmede yeni sezona başlamasının da etkisi var. Topal mesela şahane bir sezon geçirmişti. Üstüne hoca faktörü de var.

Sadece bu şekilde açıklamak da doğru değil olayı.
Performans düşüşünde muhakkak başka faktörler de vardır. Ancak sosa-olcay-töre ile oynayan oğuzhan 150 milyon len iken tembel oyuncularla ne hale geldi. Engin baytar-emre çolak-elmander-necati ile oynayan selçuk, xelçuk olurken podolski-havalara giren yasin-sneijder-eren gibi oyuncularla çöpe dönüştü.
Yıldız oyuncu alabiliyorsak alalım tamam ama bu aldığımız yıldız oyuncular diego costa gibi willian gibi çalışkanlığıyla yıldız olan isimlerden seçilirse takım oluruz. Tembel ama şapkadan tavşan çıkaran bir hücumcu(feghouli) ve bir forveti kaldirabiliriz ama fazlası sorun oluyor işte.

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Performans düşüşünde muhakkak başka faktörler de vardır. Ancak sosa-olcay-töre ile oynayan oğuzhan 150 milyon len iken tembel oyuncularla ne hale geldi. Engin baytar-emre çolak-elmander-necati ile oynayan selçuk, xelçuk olurken podolski-havalara giren yasin-sneijder-eren gibi oyuncularla çöpe dönüştü.
Yıldız oyuncu alabiliyorsak alalım tamam ama bu aldığımız yıldız oyuncular diego costa gibi willian gibi çalışkanlığıyla yıldız olan isimlerden seçilirse takım oluruz. Tembel ama şapkadan tavşan çıkaran bir hücumcu(feghouli) ve bir forveti kaldirabiliriz ama fazlası sorun oluyor işte.

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de aynı fikirdeyim zaten ama o dönem örneğin Emre Güngör'den müthiş katkı almışken sonraki sezon genelde sakattı ve kullanamadık pek zaten defans kuramıyorduk sakatlıklardan dolayı, biraz ekstra durumlar olmuştu.

Bir de tempolu adama okeyim ama oyun zekası da çok düşük olmamalı, deplasmanlarda maçları çözemiyor oluşumuzun bence temel nedeni bu konu.

Bu sene herkes beğense de ben bizim taktiği hiç beğenmedim. 4-3-3 ama kanatlar tamamen bek bindirmesine dayalıydı. Zaten maçların çoğunu da biresysel faktörlerle kazandık diyebilirim. Benim istediğim 2 saf kanatlı sistemde ceza sahasına yollanacak bol miktarda topla birlikte rakip sahada top oynamak. Bu yüzden henry'den de soso'dan da vazgeçebilirim.

mariano nagatomo fernando donk diagne gibi dinamizm yoksunu topcularla anca bu kadar oynanabilirdi. bunu degistirmek istiyorsak bekleri ve orta sahayi yenilemek lazim en basta.

Mariano > Sebastian corchia
Nagatomo > Alex Moreno

Fernando > Danilo
Belhanda > Texeira
Donk > Herrera

Azubuike > FB

kari professoru istemis
ersun transferden anlayan biri olmadigi icin dogru olabilir. tolgay transferine o fiyatlara onay veren adamda akil aramamak lazim.

topal azubuike tolgay ekici zajc jailson bu orta saha rotasyonuyla basarili olabileceklerini sanmiyorum.

Alya'nın ilk çıkışta söylediği marşın adı nedir
Sarıyla kırmızıya adanmış hayatlar diye başlayan

ersun transferden anlayan biri olmadigi icin dogru olabilir. tolgay transferine o fiyatlara onay veren adamda akil aramamak lazim.

topal azubuike tolgay ekici zajc jailson bu orta saha rotasyonuyla basarili olabileceklerini sanmiyorum.

harbiden adam boktan anlamiyor

trabzonuda oyle batirdi zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt