Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.958
- 5.667
- 883
takıma abilik yapsın diye ARDA yı alsak koysak kaç sıra atlarız ?nasil 5. oldum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
takıma abilik yapsın diye ARDA yı alsak koysak kaç sıra atlarız ?nasil 5. oldum
2 sıra daha ineriztakıma abilik yapsın diye ARDA yı alsak koysak kaç sıra atlarız ?
Performans düşüşünde muhakkak başka faktörler de vardır. Ancak sosa-olcay-töre ile oynayan oğuzhan 150 milyon len iken tembel oyuncularla ne hale geldi. Engin baytar-emre çolak-elmander-necati ile oynayan selçuk, xelçuk olurken podolski-havalara giren yasin-sneijder-eren gibi oyuncularla çöpe dönüştü.Doğru lakin 2007-2008de özellikle yerlilerin çok iyi performans göstermesinin üstüne bu adamların Avrupa şampiyonası oynayıp dinlenmede yeni sezona başlamasının da etkisi var. Topal mesela şahane bir sezon geçirmişti. Üstüne hoca faktörü de var.
Sadece bu şekilde açıklamak da doğru değil olayı.
Deplasman kazandıracak bir dob debicitrezeguet ismini hakeden bi herif.
Bir tane büyük yıldız olması ıyidir abi ...Yildiz istemez
Balondu zatenHARASLIN 2.yariyi kotu gecirmis
akli bizde mi kaldi acaba
Ben de aynı fikirdeyim zaten ama o dönem örneğin Emre Güngör'den müthiş katkı almışken sonraki sezon genelde sakattı ve kullanamadık pek zaten defans kuramıyorduk sakatlıklardan dolayı, biraz ekstra durumlar olmuştu.Performans düşüşünde muhakkak başka faktörler de vardır. Ancak sosa-olcay-töre ile oynayan oğuzhan 150 milyon len iken tembel oyuncularla ne hale geldi. Engin baytar-emre çolak-elmander-necati ile oynayan selçuk, xelçuk olurken podolski-havalara giren yasin-sneijder-eren gibi oyuncularla çöpe dönüştü.
Yıldız oyuncu alabiliyorsak alalım tamam ama bu aldığımız yıldız oyuncular diego costa gibi willian gibi çalışkanlığıyla yıldız olan isimlerden seçilirse takım oluruz. Tembel ama şapkadan tavşan çıkaran bir hücumcu(feghouli) ve bir forveti kaldirabiliriz ama fazlası sorun oluyor işte.
SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
mariano nagatomo fernando donk diagne gibi dinamizm yoksunu topcularla anca bu kadar oynanabilirdi. bunu degistirmek istiyorsak bekleri ve orta sahayi yenilemek lazim en basta.Birkerede süratli futbol oynatacak oyuncular alin, modern futbolda agir futbol ile basarili olunmuyor, 20 kere yan pas ile goller atilmiyor
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
mariano nagatomo fernando donk diagne gibi dinamizm yoksunu topcularla anca bu kadar oynanabilirdi. bunu degistirmek istiyorsak bekleri ve orta sahayi yenilemek lazim en basta.
ersun transferden anlayan biri olmadigi icin dogru olabilir. tolgay transferine o fiyatlara onay veren adamda akil aramamak lazim.Azubuike > FB
kari professoru istemis
ersun transferden anlayan biri olmadigi icin dogru olabilir. tolgay transferine o fiyatlara onay veren adamda akil aramamak lazim.
topal azubuike tolgay ekici zajc jailson bu orta saha rotasyonuyla basarili olabileceklerini sanmiyorum.
tetteh önce cek liginde gol atsinTetteh'i almaya gerek yok, bizde iş yapmaz