Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
malesef yabanci almamiz mumkun gozukmeme ekseninde yatiyor

Yeni sezonda yabancı sınırı devam edecekmiş, ama ondan sonraki sezondan itibaren her sezon 2, 2 düşecekmiş o yüzden bu sezondan en azından 1 tane ilk 11e adam lazım.. Sonra yavaş yavaş süleyman luş, ışık kaan girer ve bu problemden çıkarız bu sezon Okay, gökhan töre ve şener gelse yeter gibi görünüyor
14'den 2 2 mi dusecek yoksa ilk 11'den mi?

Fatih Terim'in tamamladığı hiçbir sezonda f.bahçe şampiyon olamamış. Ayrıca nani rvp gibi topçuları getirip yine de şampiyon olamayan bir takımlar seneye de şampiyon olamayacaklar ha ne zaman çekinmemiz gerekir eljif gibi 3-4 topçu alırlarsa maddi olarak yükselişe geçerler o da comolli ve ersunla zor

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeni sezonda yabancı sınırı devam edecekmiş, ama ondan sonraki sezondan itibaren her sezon 2, 2 düşecekmiş o yüzden bu sezondan en azından 1 tane ilk 11e adam lazım.. Sonra yavaş yavaş süleyman luş, ışık kaan girer ve bu problemden çıkarız bu sezon Okay, gökhan töre ve şener gelse yeter gibi görünüyor
Kim demis onu?

sanırım fenerlilerin yerinde ben de olsam heycanlanırdım.ama adamın eşi istanbul fotosu atmış.ve muglaya gidecekler aktarmalı uçakla.tatile geldiği daha nasıl belli olsun.3-4 saat istanbulda vakit öldürmek en güzel şey

öte yandan bi ceplerine baksınlar,adamın bonservisi 10 milyondan aşagı değil.romada brüt 8 milyon alıyomuş.ve satmadan alma madden var hala,uefadan ceza kapıda

koc ucagı romaya gitmiş cumartesi bla bla bla ,aynı gün sky italya interin 2 yıllık teklfini kabul etti dedi.ne şizforen bi sosyal medya var.adamın şimdi tatil için geldiği de netleşti

Abi sen marka futbolcusun Dzekosun. 10 senedir CL gidemeyen takımla görüşmek için ayağına gider misin :D

bütün yaz aynı şeyi yaşayacagız galiba,son dk haberlerini hep üstte tutsanıza,sadece akşamları gelme kararı aldım.ugrasamayacagım artık elalemin transferiyle.bi kere olsun erken yapsak şu transferleri

ya yetenekli,takım oyunu oynayan ve dengeli bi takım kuramadık hala. o yüzden avrupa kupası şimdilik uzak bize
Şampiyonlar ligi kupası imkansıza yakın olacak zaten. Futbol mucizesi gerekiyor buna ve ciddi kura şansı.

Avrupa ligi kupası da kolay değil bence çünkü kazanacak takım olduğu vakit şampiyonlar Ligi'nde oynayıp gruplardan çıkar büyük ihtimalle.

Mesela bizim Drogba Sneijder ile çeyrek final oynamış olduğunuz o sene Avrupa Ligi'nde olsaydık..... :)

Biraz da şans lazım, nerede ne zaman olduğun dahil.

Şampiyonlar ligi kupası imkansıza yakın olacak zaten. Futbol mucizesi gerekiyor buna ve ciddi kura şansı.

Avrupa ligi kupası da kolay değil bence çünkü kazanacak takım olduğu vakit şampiyonlar Ligi'nde oynayıp gruplardan çıkar büyük ihtimalle.

Mesela bizim Drogba Sneijder ile çeyrek final oynamış olduğunuz o sene Avrupa Ligi'nde olsaydık..... :)

Biraz da şans lazım, nerede ne zaman olduğun dahil.
o şans bize ugramıyo niyeyse.malaga gelseydi o sene çeyrek finalde,sonrasını düşünemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt