Nedim Tekin
Sarı Üye
- 21 Haziran 2017
- 181
- 144
- 343
Aynen öyle. Klasik para arttırma çabaları. İki taraf için de 200-300 bin fazla nasıl alırım ayakları yapıyorBabel parayi sever imkansiz ajaxa gitmesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle. Klasik para arttırma çabaları. İki taraf için de 200-300 bin fazla nasıl alırım ayakları yapıyorBabel parayi sever imkansiz ajaxa gitmesi
Kimleri takip ediyorsun?Twitterda yaziyorlar rengim.
Oyle bir sanslari yok transferde hizli davranmalilar, bunu kendileri de farkinda.Beyler milli maclar var + resmi donem daha baslamadi. Albayrak felan once bir tatil yapip ardindan bulusacagiz dedi. Daha 1 ay minimum kurucagiz
Nandez ve Mariano Diaz isimleri çok yattı aklıma hemen bir kadro yapayım.
Muslera mariano Luyindama Marcao Linnes Fernando Nandez Fer Skov Feghouli Diaz
chelsea transfer yasagı yedi bırakmazlar onuOrta sahaya bakoyokoyu keske kiralayabilsek
SM-J600F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sol beke de bedava Alberto Moreno gitmez mi şu kadroya? Bu sene şans bulamadı ve sözleşmesi bitti.![]()
İstediğim kadro bu tarz kadro tabi çok zor ama imkansızda değil. Diagne- Belhanda iyi paralara satılırsa bu tarz bir takım yapılabilir. 30 milyonluk bir bütçe yeter. Diagne-Belhanda-Mariano-Fernando'dan bu para gelebilir bence. Markus Henriksen her türlü alınmalı hazır bonservissizken bu fırsatı kaçırmamak lazım Ndiaye yerine çuk oturur bizde.
ben haziran sonu- temmuzun ortasina kadar birsey beklemiyorumOyle bir sanslari yok transferde hizli davranmalilar, bunu kendileri de farkinda.
Sirf transfer beceriksizlikleri yuzunden herkes sirt cevirdi bunlardan, bu sefer vaktimiz var diyerek agirdan alamazlar.
Ama basina yanlis isimleri servis etmek gibi hirb bir aliskanliklari var bizim gec haberimiz olur gibi duruyor.
ufffff
Kötü mü?
Gider aslında ama Nagatomo'yu satmamız gerekir o durumda onun gideceğini düşünmediğim için oraya bakmadım ama Moreno iyi olur.Sol beke de bedava Alberto Moreno gitmez mi şu kadroya? Bu sene şans bulamadı ve sözleşmesi bitti.