Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet transferi için ilk önceliğim kondisyonunu ve fizik gücünün yukarıda olması böyle amansızca hücum pres yapan bir forvet bulalım rakiplerin üzerine kabus gibi çöksün

[B]Hasan[/B]‏ @[B]hsnyldrm1979[/B] 1 min1 minute ago
Daha fazla
Hasan Retweetledi: موقع قول السعودي

"Yaz transfer döneminde Faslı Younes Belhanda'yı takıma dahil etmek için Al Ittihad ve Al Hilal arasındaki mücadele hala devam ediyor." (Goal Suudi Arabistan)
Hasan ekledi,

موقع قول السعوديOnaylanmış hesap @GoalSA
- الصراع مازال مشتعلاُ بين #الاتحاد و #الهلال لضم اللاعب المغربي يونس بلهندة في فترة الانتقالات الصيفية.

ben 2-3 haftalık daha ceza almak istiyom ya,haziranın 3.haftasına kadar transfer olmaz

Fenere ne yıldızlar geldi. Ama verim alamadılar. Adamlarda avrupa yok, hedef yok, vizyon yok. Tek hedefleri saraçoğlunda bize yenilmemek olan fb'ye Ronaldo getirsen fayda etmez. Kruse gelse ne olur? Gelen sadece para için geldi. bunları söğüşleyip gitti. 100 milyon maaş bütçesi harcasalar bile en fazla ikinci olurlar. Fb kaybedenler kulübüdür. Başkanlarının kaybettiği itibarın haddi hesabı yok. Fb'nin dna'sı bozuk bi kere. Tff ve hakemler üzerindeki etkisi olmasa yok olur giderdi şimdiye kadar. 27-28 yıldır futbol izliyorum, ben daha fb'nin top oynadığını görmedim.

D7meHWcXoAA2C6F.jpg

Önce bi sözleşmesi bitenler-kiralık olanlar gitsin transferleri açıklarız.Babel-Şener-Gökhan Töre-Ozornwafor-Arda kapları gelir..

Şu Diagne ve Belhandayı toplamda 20 milyona Okutabilsek başka bişey istemiyorum

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk
Belhanda + diagne paketi için 20 milyon az minimum 30 olmalı.biri 30 gollü gol kralı diğeri şampiyon takımın 10 numarası

Yok yav onları çok takma. Düzelmeleri zor, öyle bir kaç transfer ile olacak iş değil.
taktıgımdan degil ya,bu takımları konusmak istemiyom ama gündemde haber yok başka.kimi aldıkları zerre mühim degil.krasiclerde vs en cok ben aldanmayın dedim,forum överken.mecbur konusuyoz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt