Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.245
- 5.955
- 1.483
Arda yok gelmezÖnce bi sözleşmesi bitenler-kiralık olanlar gitsin transferleri açıklarız.Babel-Şener-Gökhan Töre-Ozornwafor-Arda kapları gelir..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda yok gelmezÖnce bi sözleşmesi bitenler-kiralık olanlar gitsin transferleri açıklarız.Babel-Şener-Gökhan Töre-Ozornwafor-Arda kapları gelir..
Hem bizim hem yabancı gazeteciler yazıyo..Arda yok gelmez
Yabancı ?Hem bizim hem yabancı gazeteciler yazıyo..
Fm efsanesi sandro tonaliyi juve falan keşfetti mi? Yoksa hemen çökelim
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildidünyanın en iyi scouting ağına sahip Paratici’nin gözünden kaçar mı hiç

Geçenlerde paylaşılmıştı.SportSpain veya Sport.Es gazetecilerinden biriydi..Yabancı ?
İnan bana hepsi öyle. Laf anlatamassın boşuna uğraşmışsın. Kral sensin diyip susacaktın.Inanamiyorum yav bugün Besiktasli birisiyle konustum adam bana Türkiye de en borclu kulüp sizsiniz diye tutturdu. Gel aksam seni önce bi yemege sonra da bi doktora götüreyim muhtemelen oruc beynine vurmustur dedim.
Adamlar kendi dünyalarinda yasiyor resmen. En az borc bizim, sonra Fener'in en fazla da sizin dedi. Bu arkadas ile muhattabimi kesmeyi düsünüyorum, zaten ayda yilda bir görüyorum. Kafayi yemis resmen.