Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhammet demirin sadece bizim maçlarda iyi oynamasından sinir olurdum

Furkan'ı bilmem de Muhammet, Umut Bulut etkisi (ilk geldiğindeki tabii ki) yapabilirdi. Şöyle 1 milyona filan gelseydi iyi olurdu.

Mehmet Demirkol ve Şansal’ın programın da ikisi de Falcao dedi. Bir kişi daha var ama isim söyleyemeyiz çünkü günümüz kur farkından dolayı baya pahalı dediler. Kim acaba? Bu arada Falcao en az 25 gol atar.

Emre-Mert-Visca-Mahmut-İrfan Fenerbahçe'de diyolar.Emre paket halinde istemiş..
of sende her haberi kesinmiş gibi konusuyosun murat,alırlar da neresinden bilemem.yalanladılar.viscanın piyasa değeri 15 milyon.irfana da bi 5 milyon çekerler

Ancak üzülerek görüyoruz ki her gün gazetelerde ve televizyonlarda teknik direktörümüz Abdullah Avcı ve futbolcularımızın farklı kulüplere transfer olacağı iddia edilmektedir. Medyada sıkça yer alan bu haberler tamamen gerçek dışıdır. Kulübümüze yurt içinden herhangi bir resmi teklif gelmemiştir.

Basında çıkan asılsız haberlerle kamuoyuna yanlış bilgilendirmeler yapılmaktadır. Kulübümüzün resmi yayın organlarından herhangi bir açıklama olmadığı sürece transferlerle ilgili çıkan haberlere lütfen itibar etmeyiniz.

başaksehir resmi açıklaması

of sende her haberi kesinmiş gibi konusuyosun murat,alırlar da neresinden bilemem.viscanın piyasa değeri 15 milyon

Ancak üzülerek görüyoruz ki her gün gazetelerde ve televizyonlarda teknik direktörümüz Abdullah Avcı ve futbolcularımızın farklı kulüplere transfer olacağı iddia edilmektedir. Medyada sıkça yer alan bu haberler tamamen gerçek dışıdır. Kulübümüze yurt içinden herhangi bir resmi teklif gelmemiştir.

Basında çıkan asılsız haberlerle kamuoyuna yanlış bilgilendirmeler yapılmaktadır. Kulübümüzün resmi yayın organlarından herhangi bir açıklama olmadığı sürece transferlerle ilgili çıkan haberlere lütfen itibar etmeyiniz.

başaksehir resmi açıklaması
İkisi de kardeş takımlar.Takasta olur baskette olduğu gibi birleşebilirler..

Takasla falan alırlar.İki takımda birleşebilir.Baskette olduğu gibi.Ben beklerim..
Yok aga daha neler imkansız o iş. Ayrıca viscadan para kazanmadan bırakmazlar. Başak sahipli kulüp. Tek göksel değil ortaklardan oluşuyor benim bildiğim. Viscadan para cukkalamadan viscayı bırakmazlar

Mangala belki 2. lig oynamayi istemez diye biz kapabilirmiyiz? Hamburgun nadir iyi oynayan oyuncularindan biriydi bu sezon. Stuttgarta beni sattin gene 2. lig oynamayi istemiyorum diye baski yapar belki

aspas diyenler gidip elini yüzünü yıkasın herif milli takımda oynuyor 10 milyonu peşin saysan yine vermezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt