Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Demirkol ve Şansal’ın programın da ikisi de Falcao dedi. Bir kişi daha var ama isim söyleyemeyiz çünkü günümüz kur farkından dolayı baya pahalı dediler. Kim acaba? Bu arada Falcao en az 25 gol atar.

Falcao 25 maç sakatliktan dolayi oynayamaz

Yok aga daha neler imkansız o iş. Ayrıca viscadan para kazanmadan bırakmazlar. Başak sahipli kulüp. Tek göksel değil ortaklardan oluşuyor benim bildiğim. Viscadan para cukkalamadan viscayı bırakmazlar
Visca ülkeyi sevdiğinden dili de öğrendi.2 yıl sözleşmesi var.1 yıl kiralarlar diğer yıl bonservisini alırlar..
fenerin takasta kimi var değerli olarak?
Zajc-Ferdi-Mehmet Ekici-Harun bunlarla karşılıklı kiralanabilir.2 yıl sözleşmesi var.1 yıl kiralarlar diğer yıl bonservislerini alırlar.Visca da taraftarı olan bi kulübe gitmek ister..

şansal gomisi bildiği gibi falcaoyu da bilse keşke ama falcaonun yıllıgı cok fazla.yılllıgının yarısını sponsor vermeli.iyi geceler

Duyumlar haziranın 3. Haftası gibi düşmeye başlar boşuna zaman geçiriyoruz işte burada

47298

Transfer var mi ?

Inanamiyorum yav bugün Besiktasli birisiyle konustum adam bana Türkiye de en borclu kulüp sizsiniz diye tutturdu. Gel aksam seni önce bi yemege sonra da bi doktora götüreyim muhtemelen oruc beynine vurmustur dedim.

Adamlar kendi dünyalarinda yasiyor resmen. En az borc bizim, sonra Fener'in en fazla da sizin dedi. Bu arkadas ile muhattabimi kesmeyi düsünüyorum, zaten ayda yilda bir görüyorum. Kafayi yemis resmen.

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim (y)

ulan su balotelliye gs formasiyla istiyorum

cok sey mi istiyoz acaba

benim bildigim hoca 1 tane net golcü 1 tane elmander necati tarzı forvet ister

tetteh filan aman diyeyim cagneyi mumla ararız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt