Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.958
- 5.667
- 883
solada ali adnan gelse fena olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnanmak istiyorum[B]Antonio Banderas[/B] @[B]pycoGala[/B] 9 sa.9 saat önce
Daha fazla
Vay aq diagne proje topçusuymuş Maksat devre arası kullanılmasaydı yanacak olan 10 milyon euronun yaz transfer dönemine aktarılması Kasımpaşaya 7, sezon sonu için çoktan satıldığı takıma 3 verip almışız Şimdi kasımpaşanın çoktan sattığı takıma veriyoruz takımı hazır Temiz iş
Oyuncu cephesi Türkiye'den bir kulüple anlaştı kulübü ve diğer takım teklifleri transferin sonucunu belirleyecek.Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor, Bryan Mbeumo için Troyes'e teklif yaptı.
(@abarisarii)
Uyruk: Fransa 11 Gol
Mevki: Sağ Ortasaha 4 Asist
Selçuk+Eren+NdiayeFalcao ile ne Biz ilgileniriz nede ilgilenecek olursak paramiz yeter
7-8 milyon euro yillik ücretleri Turkiye deki mevcut kur farki ile ödeyebilecek bir kulup yok
Inanamiyorum yav bugün Besiktasli birisiyle konustum adam bana Türkiye de en borclu kulüp sizsiniz diye tutturdu. Gel aksam seni önce bi yemege sonra da bi doktora götüreyim muhtemelen oruc beynine vurmustur dedim.
Adamlar kendi dünyalarinda yasiyor resmen. En az borc bizim, sonra Fener'in en fazla da sizin dedi. Bu arkadas ile muhattabimi kesmeyi düsünüyorum, zaten ayda yilda bir görüyorum. Kafayi yemis resmen.
Balotelli gelirse Fener ve Bjk tribünleri daha önce yaptıkları şerefsizlikleri yine sergilemekten çekinmeyecektir.
Burada bu adamın üstüne çok oynarlar.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
10 milyonda olur .
aman diyim