Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boufal acayip bir topçu kafasını futbola versin bizim ligin messisi olur bu kadar iddialıyım.. ispanyada izlemedim ama southamptonda dönem dönem çok parlamıştı.. Bu tarz bir adam daha tanıyorum townsend o da beğenilmeyip newcastlea kiralık gitmişti yanılmıyorsam düştükleri sezondu ara ara müthiş oynamıştı şu an crystal palaceın en önemli 2-3 isminden biri.. Boufalın kafası rahat olmalı mutlaka bambaşka bir oyuncuya dönüşebilir..

Brahimi ütopik bir isim şimdilik bonservisi yoktu sanırım 2-3 sene sonra gelebilir buralara. Khazri de keza zor tunusta çok dikkat çekmişti üstüne güzel bir sezon geçirdi..
Bu 3lüden gelme ihtimali olan Boufal celtaya gittiyse ŞL faktörüyle buraya da kiralanabilir..

Aynen
Lille de iken kesfetmistim Boufali psgnin icinden gecmisti.
Cok istemistim o donem ana 18m a PLye gitmisti
O sakatligi yasamasa ve dedigin gibi kafasi kirik olmasa yolu Celta Vigoya dusmezdi

Bize gelse taraftarin sevgilisi olur

Yahu bir tutturduk marcao gibi transfer bu işler bu kadar kolay olsa herkes yapar.. Çok kritik bir dönemde risk aldık ve tuttu her zaman bu kadar başarılı olmayız sonra hayal kırıklığı yaşamayın..
Bırakın bizim scoutları dünyanın en iyi scoutlarını barındıran porto bile 3-4 senedir patladı eskisi gibi oyuncu fabrikası değil.. Ajax bilmem kaç yıl sonra müthiş bir jenerasyon yakaladı onların da tonla hatalı transferi oldu..
İlla her transfer marcao gibi olmaz bazen daha yaşlı adam alırsın bazen daha garanti davranmak için yüksek bonservis ödersin herşey kafanızdaki gibi dört dörtlük yürümez gerçekçi olalım

Yahu bir tutturduk marcao gibi transfer bu işler bu kadar kolay olsa herkes yapar.. Çok kritik bir dönemde risk aldık ve tuttu her zaman bu kadar başarılı olmayız sonra hayal kırıklığı yaşamayın..
Bırakın bizim scoutları dünyanın en iyi scoutlarını barındıran porto bile 3-4 senedir patladı eskisi gibi oyuncu fabrikası değil.. Ajax bilmem kaç yıl sonra müthiş bir jenerasyon yakaladı onların da tonla hatalı transferi oldu..
İlla her transfer marcao gibi olmaz bazen daha yaşlı adam alırsın bazen daha garanti davranmak için yüksek bonservis ödersin herşey kafanızdaki gibi dört dörtlük yürümez gerçekçi olalım

Marcao marcao gibi diyoruz ama
Benfica ts maclarindan sonra ne scout kalmisti ne marcao gerci adam gelmeden once de yanginci tayfa is basindaydi :D

Yine başlamış yabancı sınırı muhabbetleri, yabancı sınırı yerine anlaşalım kulüp birliği olarak fb 3 sene üst üste şampiyon olup bize yetişsin bu iş de huzur içinde çözülsün. En azından CL'de mağdur olmayalım.

Marcao marcao gibi diyoruz ama
Benfica ts maclarindan sonra ne scout kalmisti ne marcao gerci adam gelmeden once de yanginci tayfa is basindaydi :D

Şimdiki tutum da hatalı marcao gibi az bilinen videolarda iyi adam görünce hemen balıklama atlıyoruz alınsın diye.. Bizim taraftarın ortası yok bu transferler tuttu ya adı sanı duyulmayan genç İskandinav brezilya afrikalılarla 11 kuralım istiyorlar.. Bu şekilde başarılı bir kadro kurmak mümkün değil..

Yine başlamış yabancı sınırı muhabbetleri, yabancı sınırı yerine anlaşalım kulüp birliği olarak fb 3 sene üst üste şampiyon olup bize yetişsin bu iş de huzur içinde çözülsün. En azından CL'de mağdur olmayalım.
şikeci yavuşak febeye artı 15 puan avans versen gene şampiyon olamaz o dallamalar renktaşım

Valla ben de şaşkınım şaşırdım

Mensah, Badou'dan daha mı iyi emin değilim.
benim stil olarak hem defansif hemde ofansif anlamda çok hoşuma gidiyor...bide azda olsa Atletico Madrid ve Simeonenin Antrenmanlarını görmüş biri...Badou bizde oynadığından beri 3 taş patlasın 4 iyi maçı vardır belkide buda bizim gibi bir takım için çok az....gelirse sevinirim :)

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt