Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasin Öztekin buna bir çalım atmıştı kütük gibi devrildi ...Atınç Semih kadar kötü bir stoper.
sent via GSC
sen hep kurusun yavtransfer istiyoruz lan kuruduk

Semih Atınçtan iyi stoper
Babel şut yeteneği var, pas oyunu var, orta var, dribling var, fizik olarak çok iyi bunu Premier ligte gösterdi ve öyle yavaş bir oyuncuda değil Ffp varken gayet iyi hamle. Sattığı kadar al olmasa bende Djenepo isterim.Babel'e sağdan bakıyorum yok soldan bakıyorum yok sizin gördüğünüz boncuğu ben göremiyorum. Hızlı Onye , Bruma ve Gary'den sonra Babel bizi çok üzer beyler. O açlık futbol hırsıda çok yok Babel'de
Kiralama bedeli ödenenler takılıyor.Kiralık oyuncular sattıgın kadar ala takılıyormu ? maliyet ödenen
semih çok vasat bir stoper temaslı mücadeleden kaçıyor,gölge markajı yapıyor sadece.ayrıca kafa topu hakimiyeti de çok kötü .evet gökay ondan iyi oynar yüzde 99.99999Şu Semih düşmalığını da anlamıyorum, elinde alternatif var mı ? YOK, ucuz yollu maliyetsiz Semih'ten iyi stoper var mı ? Şuan YOK, Klübü bilen sorun çıkarmayacak adamı katletmenin anlamı da YOK.
Ozan'ı kiralarsın fırsat olur o zaman her şeyi bizde deriz yada Çağlar'ı uygun yollu kiralarsın dediklerinize katılırım ama alttan gelen net oynayabilecek adam da yok ne Gökay yeterli ne de Ogün. Ozornwafor zaten 1. yedek olacak arkasına Semih temiz iş olur, yedeğin yedeğini bile üst düzey adam bekliyorsunuz.
1.6 milyon euroluk cöp almaya gerek yok. luyindama ve marcaodan fazla para alan 4.stoper mi olurŞu Semih düşmalığını da anlamıyorum, elinde alternatif var mı ? YOK, ucuz yollu maliyetsiz Semih'ten iyi stoper var mı ? Şuan YOK, Klübü bilen sorun çıkarmayacak adamı katletmenin anlamı da YOK.
Ozan'ı kiralarsın fırsat olur o zaman her şeyi bizde deriz yada Çağlar'ı uygun yollu kiralarsın dediklerinize katılırım ama alttan gelen net oynayabilecek adam da yok ne Gökay yeterli ne de Ogün. Ozornwafor zaten 1. yedek olacak arkasına Semih temiz iş olur, yedeğin yedeğini bile üst düzey adam bekliyorsunuz.
bende begeniyorum ama Melo olabilmesi icin oyunu yönlendirebilmesi lazim biraz daha...Ndiaye'yi verdik takımı küme düştü sonra tekrar kiraladık.
Ozan Kabak'ta da aynı durum söz konusu olabilir mi?
Bu durumda Marcao 8 numaraya dönebilir. Bir zamanlar ön libero olarak oynamış sanırım. Sol ayağı ve pasları mükemmel. Sert, fizik gücü yüksek, mücadeleci ve hırslı bir orta saha, bizim 2. Melo'muz olabilir.
semih çok vasat bir stoper temaslı mücadeleden kaçıyor,gölge markajı yapıyor sadece.ayrıca kafa topu hakimiyeti de çok kötü .evet gökay ondan iyi oynar yüzde 99.99999