Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Semih düşmalığını da anlamıyorum, elinde alternatif var mı ? YOK, ucuz yollu maliyetsiz Semih'ten iyi stoper var mı ? Şuan YOK, Klübü bilen sorun çıkarmayacak adamı katletmenin anlamı da YOK.

Ozan'ı kiralarsın fırsat olur o zaman her şeyi bizde deriz yada Çağlar'ı uygun yollu kiralarsın dediklerinize katılırım ama alttan gelen net oynayabilecek adam da yok ne Gökay yeterli ne de Ogün. Ozornwafor zaten 1. yedek olacak arkasına Semih temiz iş olur, yedeğin yedeğini bile üst düzey adam bekliyorsunuz.
İnsanlar Gökay'ın yeterli olduğunu düşündüğü için olur diyorlar işte. Gökay 4. stoper için yeterli kesinlikle.

Portekiz Gazetesi A BOLA, Galatasaray'ın Tondela takımında forma giyen Tomane'yi transfer etmek istediğini iddia etti. ( 31 maç / 12 gol )

1.6 milyon euroluk cöp almaya gerek yok. luyindama ve marcaodan fazla para alan 4.stoper mi olur
dört tane tezahürat biliyor diye semihi bu takimda tutacaksak isimiz var
hala stoperligi ögrenemedi

Fiyat konusu o miktarlar olursa bende karşı çıkarım ben oyunculuk açısından söylüyorum, kaldı ki Semih parayı dert etmez, bu takımın alt yapısından çıkmış klübüne para kazandırarak gitmiş, hiç bir saygısızlığı olmamış, başarılar yaşamış bir isim.

İnsanlar Gökay'ın yeterli olduğunu düşündüğü için olur diyorlar işte. Gökay 4. stoper için yeterli kesinlikle.
Bence kesinlikle yetersiz, hoca içinde öyle olmasa devre arası Semih'i almazdı, Gökay bence stoper olarak yetersiz ön liberoya daha yatkın.

Ndiaye'yi verdik takımı küme düştü sonra tekrar kiraladık.

Ozan Kabak'ta da aynı durum söz konusu olabilir mi?

Bu durumda Marcao 8 numaraya dönebilir. Bir zamanlar ön libero olarak oynamış sanırım. Sol ayağı ve pasları mükemmel. Sert, fizik gücü yüksek, mücadeleci ve hırslı bir orta saha, bizim 2. Melo'muz olabilir.
ondan sonra stopere yeni adam aramamız lazım ki marcao'nun 8 numara nasıl oynıycagı kocaman bir ? teoride iyi duruyor ama öyle bir riske degmez yani..

Bence kesinlikle yetersiz, hoca içinde öyle olmasa devre arası Semih'i almazdı, Gökay bence stoper olarak yetersiz ön liberoya daha yatkın.
Devre arasında Semih'i almazdı devre arasında Semih'i almazdı. Ya renktaş anladık hoca Semih'i aldı eyvallah da bu adamı çat diye A Takıma almak istemedi belli ki. Ona bakarsan eğer 4. stoper için Gökay'ı yeterli görmeseydi 5 yıllık sözleşme yenilemezdi. Gönderirdi adamı senin mantığına göre.

Gökay iyidi de hoca devre arası neden Semih'i aldı da Gökay'ı oynatmadı ? Ozan'ı oynatan adam Gökay'ı yeterli görse oynatmazmıydı ? Herkes Gökay'ı 50 maç izlemiş beğenmiş ama hoca psikopat ya takmış oynatmıyor gidip Semih'i alıyor.
neden oynatmadıgını bilemem ama benim yıllardır tanıdıgım semih 2.lig topcusu bile değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt