Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim'in ısrarla oynattığı 4-3-3 için orta sahada Fernando merkezde olur olmazsa Donk var Belhanda sağ iç olur ki Feghouli ile uyumu zaten 2 senenin şampiyonluğuna doğrudan etki etti de sol iç de oynayacak herhangi bir oyuncumuz yok

Bence o mevki için Erick Gutiérrez & Bennacer ve Vilhena gibi adamlar biçilmiş kaftan gibi. Mesela şu orta saha ile ligi domine ederiz

Erick Gutiérrez-Younes Belhada
Fernando Reges

Birbirini birçok açıdan tamamlayan en az stoperlerimiz kadar uyumlu bir orta saha üçlüsü olurdu beni tek korkutan Fernando'nun yaşayacağı olası bir sakatlık

Rondon, Mitrovic belki 15 degil de bir tik ustune alinir da bu adamlar cok daha net ki ben ustunkoru futbolu takip eden bir tipim bircok muadili cikar bu Ze Luis'e neden 15 verip alalim oynadigi duzgun bir lig var mi ve is yaptigi?

Bunu demiş olman için Ze luis'in istatistiklerinin iyi olması lazım. 2015-2016 10G-5A 2016-2017 5G-7A 2017-2018 6G-9A 2018-2109 14G-4A. Kötü oyuncu demiyorum zaten.Gerçi dememde birşey farkettirmez :) Ama 10 milyonlar isteniyor adam için.
Safkan golcü değilki adam zaten, gol istatistiğine bakarsan yanılırsın.

7-8e geliyorsa alınabilecek bir adam, Mateta için 13-14 isterler o da minimum ve daha büyük risk olur.

ze luis in 10 falan atmasına takılanlar var . ze luis top teknigi cok yüksek hava toplarında etkili bir santrafor pozisyon almayıda iyi biliyor. 10 atmış yazanlar var firmono bu sezon 12 gol atmış ne diyelim çöpmü diyelim

Safkan golcü değilki adam zaten, gol istatistiğine bakarsan yanılırsın.

7-8e geliyorsa alınabilecek bir adam, Mateta için 13-14 isterler o da minimum ve daha büyük risk olur.
Ze Luis için Galatasaray'dan herhangi bir resmi teklif almadıklarını belirten Fedun, “Eğer Paredes gibi bir ücret verirlerse düşünürüm. 3 milyona euroya satmak mı? Benimle dalga mı geçiyorsunuz? En az 35 milyon euro vermeliler” şeklinde konuştu.

Bunu diyen adam 7-- 8 e bırakmaz.

Sirf golcü olmayan forvet ariyorsan alacaksin Kruseyi. 2 sene gelip SL oynayarak is yapsin ve sonra bedavaya amerikaya gitsin. Zaten oraya gitmeye sicak bakiyordu.

Ze Luis için Galatasaray'dan herhangi bir resmi teklif almadıklarını belirten Fedun, “Eğer Paredes gibi bir ücret verirlerse düşünürüm. 3 milyona euroya satmak mı? Benimle dalga mı geçiyorsunuz? En az 35 milyon euro vermeliler” şeklinde konuştu.

Bunu diyen adam 7-- 8 e bırakmaz.
7-8den fazlasını da biz vermeyiz zaten, ihtimali yok.

Klübün değerlerine ki bu adam CL çeyrek finali oynadı şampiyonluklar yaşadı, Milli takımda oynadı, para kazandırdı gitti, her yerde klübüne sahip çıktı, gel dediler geldi görevini yaptı çer çöp vs neyse ya Fatih Terim'e istifa başlığı açıldığı yerde Semih kim, bizde Vefa semt adı, herkes günlük bakıyor kaldı ki Semih yedek olarak oynayacak kapasite de bazı zaman bir oyuncu sadece oyunuyla değil tüm sporculuğuyla da hizmet eder ama ne desek boş ama yine aynı şekilde hizmetleri olan biri olsun yine de savunurum.

semihim bende ilk 11 için yetersiz olduğunu düşünüyorum.Ama mesela kaan ayhan gibi bir isim alındığında semihde 4. stoper olur.Hem alt yapı çıkışlı hemde oldukca tecrübeli.Yani bakmayın her ne kadar yetersiz olarak görsek de bizde ciddi oynamışlığı ve başarıları var.

yahu biz kaan ayhan alınsın dediğimizde 4,5 milyonluk yedek oyuncu oynatacak lüksümüz yok deniliyor.Aynı kişler semihin 4. stoper olmasına karşı çıkıyorlar.Nasıl olacak bu iş.

Benim mesela marcaonun fiyatına göre çok iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum ama liyundamanın 8 milyon bonservisi ile hala soru işaretleri olduğunu düşünüyorum.

adamın kaç dakika analiz videoları var mütiş transfer olur bence alırsak. 2.10 dkkadaki asistine bakın anlarsınız

Madem genc oyuncular istiyoruz Odegaard ve Skov Olsen'i alalim. Bu ikisi icin Cagne Belhanda Feghouli uclusunden en az ikisi satilmali.
Odegaard'ı ben de çok istiyorum ama çocuk fiziğini bir türlü geliştirmedi. Bizim topla bacağı karıştıran orta sahalar haşat eder bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt