Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ze luis in 10 falan atmasına takılanlar var . ze luis top teknigi cok yüksek hava toplarında etkili bir santrafor pozisyon almayıda iyi biliyor. 10 atmış yazanlar var firmono bu sezon 12 gol atmış ne diyelim çöpmü diyelim
Firmino geçen sene 27G 17A tabela yapmış.Ki sende bilirsin ilk olarak Firmino daha çok oyun kurucu forvet rolünde oynadı. İkincisi Firmino aslında santrafor değil.Son olarak İngiltere Liginde atılan goller > Rusyada atılan goller

Firmino geçen sene 27G 17A tabela yapmış.Ki sende bilirsin ilk olarak Firmino daha çok oyun kurucu forvet rolünde oynadı. İkincisi Firmino aslında santrafor değil.Son olarak İngiltere Liginde atılan goller > Rusyada atılan goller
rusya daha sert bi lig . premier ligde kapanan takım yok . herkez futbol oynuyor.

Yaw gene gecen sezonki adamlarin ismi geciyor ozaman alamadik simdi nasil alalim? Bir iki güne Alan ismi de gecer

Mainz futbolcusunu ucuza birakmiyor. Gbamin icin 40 milyon düsünüyormus Spordirektörleri. O gelirden sonra Matetayi artik 25e bile birakmazlar.

Bize gerekli olan tarz bu. Ha tek forvet oynayamaz orasi ayri ama bu adam yararli olur. Artik kazma ve sadece gol atan adamlardan biktik. Bir takimin 11 oyuncusu da en azindan teknik olacak.

S.a

Ekli dosyalar

• D454D780-7C38-4F5E-9D4E-36661F6FC69E.webp
    D454D780-7C38-4F5E-9D4E-36661F6FC69E.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 153
Ben forumdaki çoğu kişinin aksine Ze Luis'i severim hele ki kalite olarak Diagne ile filan kıyaslayınca bayağı önde bir forvet. Zaten oldum olası solak forvetlerin hastasıyım Ze Luis de bence buna iyi bir örnek

Dolu dolu bir adam sadece golcü değil tüm forvet özelliklerine sahip bu transferin tek sıkıntısı Ruslardan bonservisi ile adam almak çok zor bonservisi çok yüksek olur

Ze Luis bu sene 14 gol atmış diye takılanlar olur çok takmayın bu ligde Mevlüt Erdinç 12 Rodallega 15 Cisse 16 Muriç 17 gol attı herhalde bu adamlardan az atmaz Ze Luis

Görüşüne saygı duyuyorum lakin alakası yok bence.Rusyadan çıkan ofansif oyuncular gittikleri liglerde genelde patladılar. Pavluchenko, Pogrebnyak, Arshavin, Promes, Krasic, Movsisyan,Traore vs vs
demek istedigim benim aslında santraforların herzaman gol sayısına bakmak anlamsız ze luiz cevresine 10 numaraymışcasına paslar veriyor firmino gibi oyüzden onunla kıyasladım . devamlı oyun içinde mesela . top sürüyor , top atıyor , vsvs

Ze luis ve eşini ekibimize davet edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt