Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
bu nasil
Muslera
Linnes - Luyi - Marcao - Nagatomo
Savanier - Cabaye
Feghouli - Chiquinho - Babel
Umut Bozok - Tomane
Usta isi 4-2-3-2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu nasil
Muslera
Savanier - Cabaye
Umut Bozok - Tomane
kusturduler adami
mehmet ocak ozleniyon reis
Çok tanımam ama Ercan buradaki basit şeylere kızıp da küsecek bir tip değil
şeref aydını bilen bilir derim sadece abi. ..Bildigim kdryla sen onayli duyumcusn
oyle bir kadro yap ki aynı ulkeden 2 futbolcu olmasın + birbirine kara sınırı olan ulkelerden futbolcu olmasınbu nasil
Muslera
Savanier - Cabaye
Umut Bozok - Tomane
oyle bir kadro yap ki aynı ulkeden 2 futbolcu olmasın + birbirine kara sınırı olan ulkelerden futbolcu olmasın
bu nasil
Muslera
Savanier - Cabaye
Umut Bozok - Tomane
![]()
FIFA 23 Ultimate Team Database, Players & Squad Builder | Futhead
Join the biggest FIFA Ultimate Team Community on the internet - Create Squads, Search the Database, and find FIFA 23 (and historical) stats.www.futhead.com
fifada artık bizi utandırmıcak oyuncular getirin derim yeter
+ her futbolcu diger futbolculardan en az biriyle daha once aynı takımda oynamıs olsunyapilir cok basit hemde
+ her futbolcu diger futbolculardan en az biriyle daha once aynı takımda oynamıs olsun
haklısınyuh be noluyo carkifelege cevirdin iyice konuyu ustat
ama @Hamza Gölbaşı tam hamz'in usta olacagi bir husus gibi
anlamadığın ve saygın olmadığı bir oluşuma neden giriyorsun.Beyler nöbet boşuna açıldı. Bayramdan sonraki hafta açılması lazımdı. Millet boşuna burada takılıyor. Herkes tatilde kafasını dinliyor. Çıkan haberlerin çoğu asparagas.
Şu an için ilk yoklama Taylan için olacak gibi duruyor. Ben istemiyorum ama top ayağına yakışmıyor herif beğenemedim bir türlü. Onun dışında listeler hazır daha önceden görüşülen oyuncular var ama şu önümüzdeki 1 hafta bir şey olmaz gibi duruyor.