Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu linnes nagotoma bekleriyle ziraat kupasında kupa için iddialı olabiliriz

Brahimi'yi bizden düşük profilli bir takım alırsa üzülürüm. Mesela haberler doğru ise fb falan...

Fakat Brahimi'yi Everton alırsa acayip sevinirim. Bizim kertenkele bizimle kalır.

Hatta belki opsiyonlu bir rakama da kiralayabiliriz.

Umarım Brahimi Everton'a gider.

Kusmekten cok baydi. Aralik donemi hatirlar misin bilmem siddetli Terim istifa bundan bi bok olmaz iyice bunadi ruzgarlari esiyodu

Forum cidden cok kotu durumdaydi

Evet bir ara iyice sarmıştı İmparatora.. Yalnız belhanda o kadar kötü dönem geçirdi hep savunmaya çalıştı adamın en iyi döneminde forumda yoktu sefasını süremedi :)

Brahimi'yi bizden düşük profilli bir takım alırsa üzülürüm. Mesela haberler doğru ise fb falan...

Fakat Brahimi'yi Everton alırsa acayip sevinirim. Bizim kertenkele bizimle kalır.

Fb başını alır

Brahimi den bağımsız everton onyekuruyu yine düşünmez kadroda kanat - kanat forvet oynayacak çok adam var.. Walcott-richarlison-levin-bernard bu rotasyona çok zor girmesi

Brahimi den bağımsız everton onyekuruyu yine düşünmez kadroda kanat - kanat forvet oynayacak çok adam var.. Walcott-richarlison-levin-bernard bu rotasyona çok zor girmesi

Ben şans verir diye düşünüyorum. Normal şartlarda o şansı hak etti sonuçta.

Tabi zor ama başlarındaki hoca saçma sapan kararlar verebiliyor. Bir bakmışsın ilk 11 başlıyor bizim kertenkele.

İnşallah Onyekuru 1 sene daha bizim takımda kalır Everton'da kalabileceğini çok zannetmiyorum çalışma izni ve Everton'un kadro zenginliği ile sebebiyle eğer tutup da top class bir takıma gitmeyecekse bizde kalması hem bizim hem Everton'un hem de Onyekuru'nun yararına olur

Bize ilk geldiği hali ve şimdiki hali arasında ciddi fark var ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt