Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza köyunde hazirlik maci mi ne ayarlamisti o macin 11'i olsa gerek.Sonra da tabanlari yagladi zaten avarel

sezon sonuna degin kalmaliydi yaw. bu sezonun ilk yarisindan farkli bir tableau yoktu ortada. sonra zurnator - y. t. bey derken iyice karadelige dustuk...... ne dersin

Hamza köyunde hazirlik maci mi ne ayarlamisti o macin 11'i olsa gerek.Sonra da tabanlari yagladi zaten avarel
anasının dizinin dibinden ayrılamayan 1 herifti

47473

Nando
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando
Fegh Savanier Herrera Sisto
Rondon

ates

sezon sonuna degin kalmaliydi yaw. bu sezonun ilk yarisindan farkli bir tableau yoktu ortada. sonra zurnator - y. t. bey derken iyice karadelige dustuk...... ne dersin

Avareli zaten Grosskirotyz'a demistim.

Ewt Harz'a buyuk haksizlik ettik maalesef.Basak,Ts,Fb deplasmanlarindan 7 pts toplamistk.Deplasmanda rahat mac izleten son hocamiz

Avareli zaten Grosskirotyz'a demistim.

Ewt Harz'a buyuk haksizlik ettik maalesef.Basak,Ts,Fb deplasmanlarindan 9 pts toplamistk.Deplasmanda rahat max izleten son hocamiz

onda da ihtiyarin parmagi vardi
kupalida herif idare ediyodu ama ihtiyar gelince habire almanyaya gitmesini begenmeyip herifi sutlamisti. ztn bi bok olmadi sonra heriften ama yine de faidelenebilirdik

güney amerikalı forvet demişken keşke alabilsek . Herif mütiş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SON DAKİKA- Ersin Düzen: “Sayın Abdurrahim Albayrak ile görüştüm. 2 oyuncunun transferinin bittiğini, aldıklarını söyledi.”

Ersin Düzen: “Sayın Mustafa Cengiz’e ise Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir forveti olması gerektiği söyledim. Sayın Cengiz ise bana ‘Hiç merak etme, o seviyede bir forvet hatta daha da iyisini almak için yoğun çaba içerisindeyiz.’ Dedi.”

Beyler nöbet boşuna açıldı. Bayramdan sonraki hafta açılması lazımdı. Millet boşuna burada takılıyor. Herkes tatilde kafasını dinliyor. Çıkan haberlerin çoğu asparagas.

Şu an için ilk yoklama Taylan için olacak gibi duruyor. Ben istemiyorum ama top ayağına yakışmıyor herif beğenemedim bir türlü. Onun dışında listeler hazır daha önceden görüşülen oyuncular var ama şu önümüzdeki 1 hafta bir şey olmaz gibi duruyor.

Yine inceyi gördüm duyumcuların kralından duyum gelmiş

Galatasaray Yönetimi, Diagne + Belhanda için toplamda 20 Milyon Euro bonservis bedeli belirledi. Bu iki oyuncu yüksek ihtimal ayrılacak. Özellikle Belhanda yerine çok ciddi bir yıldız alınacak bilgisi var. (TRT Spor)

Hoydaaa

Adamın profile bak milli takıma çağırmışlar nasıl iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt