Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Talisca hayal beyler

Ayrica hoca israrla 4-1-4-1 oynatmak istiyor,talisca’dan maksimum performansi yardimci forvet olarak alabilirsin

Hoca’nin 4-4-1-1 oynatmisligi var daha önce hatta gecen sezon feghouli’yi denedi yardimci forvet olarak yani hoca’nin soguk oldugu bir sistem degil belki ama talisca buralara tekrar gelmez bence

Diagne ve Belhanda'yı satabilirsek Kruse + Ze Luis ikilisini alıp 4-4-2 gibi veya 4-4-1-1 gibi bir sistemde iş yapmaz mıydı takım ?

Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Fernando-Nakamba
Feghouli--------------------Babel
Kruse
-Ze Luis

Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Fernando-E.Gutierrez
Feghouli--------------------Babel
Kruse
Ze Luis

Tabi Ze Luis şart değil oraya hareketli rakip defansın dengesini bozacak sağlam bir forvet gerekli olduğu için Ze Luis ismini yazdım oraya

Eğer Fatih Terim orta sahada Fernando'nun yanına Ndiaye yerine dinamik sert bir isim isterse Nakamba, yok daha öncede söylediği gibi 2 stoperi geride bırakıp takımı rakip yarı sahaya yıkmak istiyorsa da E.Gutierrez gibi hücum gücü yüksek bir orta saha

*Fernando ve Nagatomo ikilisinden de çok memnun değilim fırsat olursa o adamları da değiştirmek isterim
Şu ortasahalar ile bu seneki Başakşehirden daha az gol atarız.Üretkenlik 0.Takım Feghouli'nin ayağına bakar.Zaten 4-4-2 box to box oyuncularda oynanmalı. Senin kadroda kreatifliği hiç olmayan 2 tane dm var. Tabiki şahsi fikrim

anlamadigim chelsea kazandi diye neden 1.1 mio aldik?
Lyon son 10 sene icinde bizden daha az puan mi topladi

Şu ortasahalar ile bu seneki Başakşehirden daha az gol atarız.Üretkenlik 0.Takım Feghouli'nin ayağına bakar.Zaten 4-4-2 box to box oyuncularda oynanmalı. Senin kadroda kreatifliği hiç olmayan 2 tane dm var. Tabiki şahsi fikrim
Erick Gutierrez&Kruse orta sahasına da kreatif değil gol atamayız dedin ya reis ...

Herhalde Modric&De Bruyne orta sahası istiyorsun ancak onlarla gol atabiliriz Uzay Futbolu oynanan ligimizde ?

PSV Eindhoven'den Érick Gutiérrez ve Luuk de Jong paketi yapsak kaça bırakırlar acaba?

Daigne ve Belhanda'nın satışından gelecek yaklaşık 25-30 milyon euro tüm parayı bu 2 adama gömmeye razıyım.

Fernando için tam değiştirme fırsatı , şu kadrolarda önliberolar üretkenlikten uzak olur.
Mesela Nagatomo yerine Jetro Fernando yerine de Nakamba çok güzel giderdi ama bu adamları satamazsak mecburen oynarlar Donk var Fernando varken 3. bir ön libero almayız

Zaten 3-4 tane yabancı bekimiz varken bir tane daha sol bek almayız üstelik maşları da çok fazla Fernando & Nagatomo ikilisinin de yedek beklemek için

İnşallah talipleri çıkar da bir an önce elden çıkarabiliriz yoksa seneye sakatlanıp maç kaçırmasınlar diye bekleriz maalesef

Hocam Nakamba&Fernando ortasahasına dedim
Yav tamam da oraya 2 tane farklı seçenek sunmuşum Fatih Terim 2 sezondur ya Ndiaye-Fernando ya da Donk-Fernando orta sahası ile şampiyon oldu bu orta sahalar çok mu üretkendi ?

Ya dinamizm ve sertlik açısından Nakamba gibi biri gelir ya da hücum gücü yüksek Erick Gutierrez gelir yazdım oraya siz direk Nakamba 'yı algılamışsınız sadece

Lyonun yerine belki bizden siralamada düsük biri eleme oynamali diye olabilirmi?

Yav tamam da oraya 2 tane farklı seçenek sunmuşum Fatih Terim 2 sezondur ya Ndiaye-Fernando ya da Donk-Fernando orta sahası ile şampiyon oldu bu orta sahalar çok mu üretkendi ?

Ya dinamizm ve sertlik açısından Nakamba gibi biri gelir ya da hücum gücü yüksek Erick Gutierrez gelir yazdım oraya siz direk Nakamba 'yı algılamışsınız sadece
Ben Erick'in gelmesine %1 bile ihtimal vermediğim içinlk kadroyu baz aldım.Tabiki videolardan,yada denk geldiğimiz maçlara göre yorum yapıyoruz hepimiz burda. Ama bence Nakamba-Fernando ortasahası hiç haz vermiyor

Diğer transferler Marcao Luyindama maaş bandında olacaksa verebiliriz 1 oyuncuya o maaşı

Takımda 22 kişi var diğer oyuncular demeyecek mi Talisca bir iki maç kötü oynasa bu adama 7 verdiniz bize de verin diye. Takım içi dengeyi sağlayamazsın Drogba gibi adamlar getirmiyorsan bu ücretler yalan.

ille de bonservis ile mi oyuncu almamız gerekiyor?
imza parası ile serbest oyuncu alındığında verilen imza paraları ffp dahilinde olmaması lazım?

Enes Bey siz iki senedir oynadığımız oyunu beğeniyor musunuz? Dakika 90'da Luyindama , Donk forvetleri mi görmek istiyorsunuz?

2 senedir şampiyon olduk çünkü kadromuz kaliteliydi , rakipler çok kötüydü.

Talisca muhteşem olur.
pas, şut, hız, çalım hatta kafa golü bile var adamda.
tek eksik yanı mücadeleye dahil olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt