- 20 Mayıs 2011
- 23.160
- 10.167
- 1.873
tamamda cle katilamazsa
young boys'tan bahsediliyormuş. ama olayı anlamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamamda cle katilamazsa
onlar da playoffa katildiyoung boys'tan bahsediliyormuş. ama olayı anlamadım.
Örnek vereyim.Eduardo Salvio eski performasından eser yok. 5.2 milyon maaşı var.Ama Benfica'nın diğer oyuncuları max 1 alıyor gibi bir ortalaması var.Takımda 22 kişi var diğer oyuncular demeyecek mi Talisca bir iki maç kötü oynasa bu adama 7 verdiniz bize de verin diye. Takım içi dengeyi sağlayamazsın Drogba gibi adamlar getirmiyorsan bu ücretler yalan.
halen su arsenal olayi cözülmediValencia’ya şike soruşturması açıldı. UEFA tarafından men cezası alırsa Valencia’nın yerine Getafe katılacak. Galatasaray’ın puanı Getafe’den daha yüksek olduğu için Galatasaray’ın kasasına 1.1 milyon € daha girecek.
nasıl iş lan bu her taraftan yağıyor
:cool::cool::cool:
Örnek vereyim.Eduardo Salvio eski performasından eser yok. 5.2 milyon maaşı var.Ama Benfica'nın diğer oyuncuları max 1 alıyor gibi bir ortalaması var.
Bakalım gelirse zaman gösterecek.Zaten hayal olmadan öteye gitmezBen de diyorum ki 7 takım içinde kabul ettirilecek bir rakam değil.
Adamın kapısında yatan onlarca takım vardır şu an Free diye. Everton ve West Ham'ın ismi ciddi şekilde geçiyor mesela. FB gibi bir takıma niye gelsin. Akıl var mantık var.Malum haber sitesi dış haber girmiş. "Fener Brahimi'yi ikna edemedi" diye
Adamın kapısında yatan onlarca takım vardır şu an Free diye. Everton ve West Ham'ın ismi ciddi şekilde geçiyor mesela. FB gibi bir takıma niye gelsin. Akıl var mantık var.Malum haber sitesi dış haber girmiş. "Fener Brahimi'yi ikna edemedi" diye
Sakatlık sorunu olmasa 2. forvet olarak gelsin isterdim. Millet beğenmiyor ama bizim ligde sadece kafayla 10 gol atar bu herif. Maç mı sıkıştı, al Carrol'u dön çift forvete, başla doldur boşalta.Andy Carroll veto yemiş.
Bizimkiler dolaylı bir haberi doğrudanmış gibi paylaşınca ortalık 56 olduhalen su arsenal olayi cözülmedi