Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.339
- 5.333
- 2.308
Kaynak?yüzde 80. ama şimdi biraz saha araştırması sakinlik var taze her şey daha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak?yüzde 80. ama şimdi biraz saha araştırması sakinlik var taze her şey daha
nurinin 2. hesabi kendisiLevent abi ile sorunun nedir? Şöyle profiline bir göz attım sürekli sallamışsın.
adminler haberdar burda heralde söyleyememKaynak?
Dalga geçtiğin kişi bu bilginin kaynağında olan biri ve sağolsun bir çok kez bizimle bu tür bilgiler paylaştı.Modeste nin uçak bileti rezerve edilmiş bayramdan sonra Köln üzerinden uçacakmış
ben enerjik topcular istiyorumda babel sampiyonlar liginde fark yarattiBabel ve şener vasatlarıdır.
neyse, babel lig için yeterli en azından.
olumlu bakmaya gayret gösteriyorum
bence febe yarrahamin zol tashai sini almalifener afrikadan bir oyuncu bulmus YARRAHAMIN BASHIH diye çok yetenekli diyorlar
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
yüzde 80. ama şimdi biraz saha araştırması sakinlik var taze her şey daha
Lima geliyormuş abi.dransfer dransfer bulunmaz eşin
elimden geleni yaparım ama umut tacirliği asla yapmamTransfer haberlerini isimler ortalık fahişesi olmadan senden duymayı umut ediyoruz renktaş... Görelim senin duyumculuğu da
aradı ,haberim var.Lima geliyormuş abi.
Elinden geleni mi? Tövbe estağfurullah.elimden geleni yaparım ama umut tacirliği asla yapmam
onyekuru herturlu daha iyi 2 sinden. hele son 10 maci ile 2 siyle top diye oynar.Bruma yıldızdır. Onye ve Garry eleman.
Yeni transferimizi taniyalim.