Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası ben lig içinden bu kadar adam konuşulmasından iğrenmeye başladı. Yerli oyuncu bile lig içinden konuşuluyor Okay hariç.

Babel , Muriqi , Mensah. Bunlar menajer işleri , buralardan kopmak lazım.

Arkadaşlar Muriqi nasıl yerli statüsünde. Benim bildiğim yabancı sayılıyor. Konuya hakim olan var mı?
TFF sitesinden baktım.

Muriqi de Arnavutluk yazıyor uyruk olarak. Ama mesela bizim yerli sayılan Eren de Türk yazıyor. Bu adamın zaten iki tane vatandaşlığı yok mu, Arnavutluk ve milli takımı seçtiği için Kosova.

Yerli sayılıyor diyenlere sormak isterim 3 tane mi vatandaşlığı var bu herifin. Bildiğin yabancı işte adam. Yabancı kontenjanını buna harcamak saçmalık olur, yerli sayılsa neyse bir nevi anlarım ama şu haliyle hiç gerek yok.

sent via GSC

Diagne'yi kasımpaşada izlemiştim bir maçta 2 gol atmıştı ama oyun içinde o kadar kötüydü ki,bariz bağırıyordu adamın ne olduğu,muriqi öyle değil oyun içinde daha aktif fatih hocanın istediği stil bir forvet mesela bizim oyun stilinde iş yapar ama fenerde yapmaz slimani gibi olur,onlara soldado tipi ceza sahası bitiricisi lazım,bize oyunu açıp kanatlara attıracak adam lazım

Yerli statüsündeki 25 yaşındaki Muriqi'ye hayır demem. 2,5 milyon + Ahmet Çalık + Ömer Bayram + Muğdat Çelik falan deniliyor bonservisi için. Burak'tan iyi forvet bu adam.

1. Forvet Falcao - Balotelli - Ze Luis tarzı biri
Kanat Forvet Babel
Yedek forvet Muriqi

bu 3'ü yeterli olur forvet için

Vedat 2. forvet için biçilmiş kaftan. Futbol bilgisi konusunda 5 diagne eder, hem de yerli. 3 milyonu geçmemek şartıyla gayet iyi transfer olur.

Edit: 30 yaşında sanıyordum 25’miş. 5 milyona kadar ok bence ama ezikler bi psiikolojik gol daha yememek için fahiş fiyatlar önerecektir

Yerli statüsündeki 25 yaşındaki Muriqi'ye hayır demem. 2,5 milyon + Ahmet Çalık + Ömer Bayram + Muğdat Çelik falan deniliyor bonservisi için. Burak'tan iyi forvet bu adam.

1. Forvet Falcao ya da Balotelli
Kanat Forvet Babel
Yedek forvet Muriqi

Burak'tan iyi forvet bu adam.

1. Forvet Falcao ya da Balotelli
Kanat Forvet Babel
Yedek forvet Muriqi

ligde şuan buraktan iyi bir forvet yok

Arkadaşlar Muriqi nasıl yerli statüsünde. Benim bildiğim yabancı sayılıyor. Konuya hakim olan var mı?

Murique yabancı statisunde.

Yerli olsa isterdim 3. Forvet olarak, yerli yedege ihtiyaç var ama yerli degil. Fenere bize Emre akbabada yaptigini yapmamiz lazim ama.

Araya girelim, ali ye 3 e alacaklari adami 8 e aldiralim. Cok ciddiyim, ustlerine oynayalim serefsizlerin.

Fenerbahce muhabirlerine hic birine inanmayin, Sene 1999 den beri ayni taktik uyguluyorlar.

1. Oyuncuyla anlasildi
2. Galatasaray devreye girdi, semih ozsoy, ali koc eline cabuk tuttu ve bitirdi transferi.
3. Salak taraftarda ooooooooooh elinizden aldik oyuncuyu diye takiliyor iste.

Arkadaşlar Vedat Muriç 2015 yılında Türk pasaportu almış olmasına karşın 2016 yılında Kosova milli takımını tercih etmiş olduğu için yerli statüsünde değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Keske yine 2012 de oldugu gibi merkez agirlikli bir 4-4-2 sistemini oynasa takim

Tabi bunun icin elmander gibi savasan bir forvet,ice kat eden ve merkez özelligi olan kanat oyunculari (feghouli de var bu özellik) ve ileri geri calisan orta saha göbegi sart
Kesinlikle Ze Luis

Çalım muhabbeti olabilir yapmadıkları iş değil.

Forvet beğenmedikçe daha kötüsü ile ilgileniyoruz.Gelsin Muriç napalım.Yoksa bunuda beğenmezsek Erzurum’dan Opseth falan gelecek

Yabancı kuralı seneye 14 sonraki sene 12 ve ondan sonraki 10 olacakken, yani daha 3 sene varken hazırlanmak için,yerli oyuncu transferi olarak bence bu sene 2-3 kişi ile alınsa yeterli olur yoksa Muğdatları doldurmaya devam edeceğiz. Kalan 2 senede de 2-3er oyuncu alsan 1-2 altyapı gelse sınırın 8 olduğu sene gayet iyi rotasyon zaten elde edilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt