Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harika kafa topları alıyor, kafa şutları atıyor, harika adam eksiltiyor, harika akıllı, klas, enfes gol şutları atıyor, arkadaşlarını harika kaçırıyor.. Yani bir santrfordan ne isteniyor, bekleniyorsa Muriqi'te var..

-Hindj

Muriqi fena degil de ikinci yari is yapti. Yerli ise gelsin. Yerli degilse bosa kontenjan harcamayalim

Bahsi geçen fiyat ise gelsin ben beğeniyorum kendisini 10 milyon verdiğimiz adamdan faydalı olur hem daha genç. Top sürebiliyor en azından ve şut da çekebiliyor akan oyunda var bla bla bla iyi yani elimizdekinden her türlü.

Semih Özsoy: alo ertan naber kocum

Ertan : iyiyim baskanim

Semih ozsoy : simdi bak bir haber yapacan vedat icin gs devreye girdi calim falan yaz

Ertan :tamam baskanim

Sen beğeniyosun yani ?
Şampiyonlar ligine gidiyoruz almamız gereken adamların kalibresi belli gidip rizede yarim donem top oynamış köylünün.birini aliyoruz.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sana kalsa yıldız yıldız diye sene de 3 maç oynayıp 20 maç yatacak adamları doldurursun.

Geç bu işleri. Açıp bakmaya bile gerek yok da

Onyekuru geldiğinde de kim bu köylü
Marcao ne ya Maicon gibi Yıldız’ın yanında
Donk Fernando’nun ayakkabısını siler ancak

Vs demişsindir.

Getir 36’lık Ribery’i falan da gör ne oluyor bakalım.

Survivor bitince futbola dönmüşsün tebrik.

Sana kalsa yıldız yıldız diye sene de 3 maç oynayıp 20 maç yatacak adamları doldurursun.

Vs demişsindir.

Onyekuru geldiği zaman gayet olumluydum. Marcaoda tepki verdim ama bu adamlari en azından avrupa liglerinden aldık. Vedat Muriqi falan olmaz. Olmamalı. Olursada 3.forvet falan olur.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bahsi geçen fiyat ise gelsin ben beğeniyorum kendisini 10 milyon verdiğimiz adamdan faydalı olur hem daha genç. Top sürebiliyor en azından ve şut da çekebiliyor akan oyunda var bla bla bla iyi yani elimizdekinden her türlü.

Yabancı sayılıyor. Vedat yerli değil.

Vs demişsindir.

36lık Ribery terim önderliğinde 1 yıl fark yaratmaz mı kmk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt