Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaptan, Unitedli Fred'in kiralanma durumu filan var mi?

Olabilir ama maaş sıkıntı.

Bu arada Belçika Ligi için bir örnek vereyim 3-4 arası aldılar 2 senede Ajax'a sattılar 12.5 kağıda.

Olabilir ama maaş sıkıntı.

Bu arada Belçika Ligi için bir örnek vereyim 3-4 arası aldılar 2 senede Ajax'a sattılar 12.5 kağıda.

Ben de bundan bahsediyorum iste. Eger paramiz varss iyi bir x oyuncusu icin 12 milyon verirsek deger. 25 milyon butcemiz varsa 2 tane iyi oyuncu al. 2 tane de bostakilerden al. Veya Fransa liginden, Brezilya liginden Fred 55 milyon olmadan once 12 15 milyona al. Shaktar herhalde 200 milyon kazanmistir.

Fener aldı.Transfer çalımı demek için böyle haberler yapıyolar..

Soucek midir nedir Fener alacak sanırım baya istiyorlarmış hiç izlemedim. Empoli de oynayan Traoreyi son küme düşme maçı olan İnter maçında izledim dikkatimi çekmişti ama yanlış hatırlamıyorsam sol tarafta kanat gibi oynuyordu hızlı bir eleman bilekleri iyi.

Soucek midir nedir Fener alacak sanırım baya istiyorlarmış hiç izlemedim. Empoli de oynayan Traoreyi son küme düşme maçı olan İnter maçında izledim dikkatimi çekmişti ama yanlış hatırlamıyorsam sol tarafta kanat gibi oynuyordu hızlı bir eleman bilekleri iyi.

basina alirlar, prag 10m istiyor ve soucek burda oynamak istemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt