Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eğer dediğin gibiyse 2015 te Türk sayılan adam şimdi yabancı oluyorsa o söz bana geri döner eyvallah , düşer bakalım yakında haberi basına daBoldladığım kısmı kendiniz için söylediniz sanırım zira adam Türk vatandaşlığına geçtikten sonra Kosova milli takımında oynadı. Yeni yabancı kuralı ile yerli statüsünde oynayamıyor. Bir daha böyle sözler söylerken dikkatli olmanızı öneririm.
Arkadaşlar bir sorum olacak ancak ayak üstü cevaplanacak bir konu değil daha sonra uzun uzadıya konusulmali.
Biz geçen sezon Şampiyonlar Liginin en kolay grubundan neden çıkamadık? Sonrasında Benfica'yı neden eleyemedik? Nerede yanlış yaptık? Sistemde mi sorundu yoksa oyuncularda mıydı? Oyuncu yetersizliği iseydi nedeni hangi oyunculardı?
Buradan şuraya gelmek istiyorum Şampiyonlar Ligi'nde bu sefer başarılı olmak için hangi oyuncuları degistirmemiz gerekir?
Dönmez alt liglerin yabanci kuralı farklıydı. Türkî cumhuriyetlerin oyuncuları alt ligde yerli sayılıyordu. Kosova, Azerbaycan gibi.eğer dediğin gibiyse 2015 te Türk sayılan adam şimdi yabancı oluyorsa o söz bana geri döner eyvallah , düşer bakalım yakında haberi basına da
@Mehmet Eroğlu like kasıyor diyenler buna like
üyelerimizi bilgilendirme amacıynan 1 anket sadece üyelerimizi bilgilendirme amacıynan 1 anket sadece
Şaka maka herif sırf bu muallaktan dolayı gelmesin yaw bize gelirse yabancı fbye giderse yerli sayılır

Şampiyonlar Ligi'nde Schalke karşısında fizik kondisyon olarak iki maçta da ezildik. İç sahada taraftar beraberliği kurtardı deplasmanda Muslera sağolsun 1-0 geride başlayınca zaten iş bitmişti.
Moskova karşısında fizik kondisyon olarak ezildik ama iç sahada taraftar o kadar coşkuluydu ki üç puanı aldık, deplasmanda yemedi.
Porto karşısında fizik gücü olarak ezilmedik ama forvetsizlikten ötürü bitiricilik sorunu çektik. Adamlar geldi attı iki maçta da yendi.
Onun dışında ilk Moskova dışında sakatlardan ötürü büyük eksiklerle gitmek zorunda kaldık hep. Bu da fizik kondisyon ekibine bağlanabilir.
Benfica karşısında yenilmemizin sebebi Marcao ve Luyindama'nin henüz tam uyum sağlamamasiydi. Deplasmanda pozisyon vermedik ama iç sahadaki yenilgi işi bitirdi.
Fizik gücü konusunu alberto bartali ile çözdük.
Forvetsizligi diagne ve mitroglu ile kısmen çözdük.
Marcao ve Luyindama uyum sağladı.
Bence seneye şampiyonlar ligi'nde başarılı olma şansımız daha yüksek.
Orta sahaya koşan ve mücadele eden oyuncuların alınmasını da bekliyorum.