Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veli Yiğit Taylan Antalyalı için harekete geçildi dedi. Erzurum 2 milyon € istiyormuş.
Makatına sokabilir Erzurum o paraya Taylan'ı.İşte bu anadolu klüpleri denilen az gözlüler bu yüzden herşeyi hakediyor.Büyük takım oyuncuyu isteyince ederinin 7-8 misli para istiyorlar.Göztepe yada Kayseri talip olsa Taylan'a 300.000 euroya alırlar eminim.

FB'ye 3.5'a bırakırlar, bizden 6-7 isterler.
Vedat iyi topçu ama eğer yerli statüsünde sayılmıyorsa almak mallık olur. Vedat bizde değil 2. forvet, anca 3. forvet olur. O da yerli sayılıyorsa...
En az 20 gol atacak Top Class 1. forvet + yedek beklemeyi sorun etmeyecek genç bir 2. forvet + Vedat

Muazzam bir Resim be.
Wallpaper yaptım hemen

d3a031f882b22f0581061b2bf3decf6d.jpg

Yine abuk subuk isimler çıkmaya başladı. Bunca yıldır maç izliyorum Taylan kim bilmiyorum. Şimdi alt yapıda ki Mustafa Kapı’nın bu Taylan’dan ne eksiği var. Gerçi ben Hocanın isteyeceğini de düşünmüyorum.

Yine abuk subuk isimler çıkmaya başladı. Bunca yıldır maç izliyorum Taylan kim bilmiyorum. Şimdi alt yapıda ki Mustafa Kapı’nın bu Taylan’dan ne eksiği var. Gerçi ben Hocanın isteyeceğini de düşünmüyorum.
taylan iyi topcu 24 yaşında oynar bizde rotasyonda

DEMEK Kİ yeteri kadar hakim degilsin izlemiyorsun. futbolun içinde olan adamlar taylanı 4-5 senedir bilir. ismi bizle taa bucadayken geçmişti

Taylan en fazla 700 bin euro eder.2 milyon euroya başka bi takıma satamazlar..

Prandelli'nin görevine son vermeyi planlayan Genoa, Sinan Gümüş transferini bekletme kararı aldı. (La Gazzetta dello Sport)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt