Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savanier'i takip ediyorum uzun zamandır. Babası bir kaç gün önce İspanya'ya gideceğini söylemiş. Muhtemelen Sevilla

Paitsil, Diatta gibi adamları takip ettiğimize göre Marcao gibi scout hamleleri geliyor demektir bir kanada bir de orta sahaya böyle 98-99-00 jenerasyonlarından isimler bakılıyor sanırım

Fanatik Tetteh ismini tekrar gündeme tasımıs.

Kaan Ayhan, Bruma, Jimmy Durmaz ismi geciyor medyada.

Lucas Perri diye bir kaleci ile ilgileniyormusuz. C. Palace'de oynuyormuş

Mariano icin Santos'dan 3.5 milyon euro istemişiz onlar sadece 1.5 milyon teklif etmişler.

Evren Göz Feghouli ile konuşmuş. Takımda kalacağını söylemiş.

Vedat icin sadece Toulousse takımından yazılı teklif gelmiş.

Lucas Perri diye bir kaleci ile ilgileniyormusuz. C. Palace'de oynuyormuş

Brezilya Milli Takımı için izliyor onu Taffarel bizim için değil.

kafayimi yemisler kötü bir yedek icin istedikleri fiyata bak

Rizespor, Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Vedat Muriqi için 7 milyon euro bonservis bedeli talep etti. (Hürriyet)

Orta sahaya amartey ofori tarzında iki azman istiyorum rakibe sürekli basan cinsten

2 sene önce Fenerbahçe taraftarlarının Şener için yazdıklarını okudum. Gökhan Gönülü yerin dibine sokup, Şener’i baya övmüşler. Takımda en sevdikleri futbolcu arasına girdiği dönem oldu.

Anlamadıkları şey şu: takımları o kadar kötüyken, sağ bek oyuncularından ekstra performans bekliyorlar. Sağ bek, takımın formuna göre iyi/kötü oynar. Siz sanıyor musunuz ki takım leş olsa, Linnes bu kadar iyi oynar?

Şener Özbayraklı net iyi transfer olur. Sevdiğim, beğendiğim oyuncu. Güçlü fiziği, sürekli git-gel yapması, ortalarının kötü olmaması önemli. 0-0’lık Fenerbahçe maçında Fernandao’ya kestiği ortayı hatırlıyorum. Allah’tan andaval Fernandao ofsayttaydı, sayılmadı gol.

Besiktas and Galatasaray are interested in signing Everton winger Nikola Vlasic. The English club have set his price at €20m. (Liverpool Echo)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt