Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne satılabilsin diye her yerden yol yapıyoruz bir sezon daha kalırsa elimizde satılamaz hale gelecek çünkü bu sezon sattık sattık yoksa gg ve evet bu yönetim bu transfer dönemi de çuvallarsa olası bir başarısızlıkta ki sadece ligden bahsetmiyorum hadi onu kotardık diyelim bir şekilde CLde geçen sezon olduğu gibi ezik büzük bir oyun oynayalım yönetim abbas modunu açar rahatlıkla.

gökhan töreden bir cacık olmaz
son 3 yilda suttan cok silah cekmis 1 oyuncuyu hangi akla hizmet onayliyorlar anlamiyorum. bizim taraftar profilini anlamak zor. ardayi istemeyen töre'yi asla istememeli. karaktersizler ordusu kuracaksak ona göre adem büyük'le falan paket yapsinlar hepsini.

Kaan Ayhan'ın serbest kalma maddesi 2.5m imiş Bild yazmış,almak lazım Donk ile birlikte stoperi yedekler ayrıca ön libero da oynayabilir....Marcao gibi topu oyuna iyi sokabilen bir oyuncu

Kaan Ayhan'ın serbest kalma maddesi 2.5m imiş Bild yazmış,almak lazım Donk ile birlikte stoperi yedekler ayrıca ön libero da oynayabilir....Marcao gibi topu oyuna iyi sokabilen bir oyuncu

Hizlica bir arastirdim. Almanca anladigim kadariyla 1 haziran itibariyle o madde düsmüs. dün gece 12 den önce kullanabilirdik o maddeyi diyorlar.

büyük takımların hicbirisi yabancı sınırı isteyemez ellerindeki yerlilerin cogu çöp oglu çöp heleki fener çıksın bakalım o yerlileriyle noluyor

D7-7piIXkAAuTjh

büyük takımların hicbirisi yabancı sınırı isteyemez ellerindeki yerlilerin cogu çöp oglu çöp heleki fener çıksın bakalım o yerlileriyle noluyor

Genede sirf bizi yavaslatmak icin 8+4+2 getirirler Özdemirin önerdigi gibi. Sonra bunu 2 senede kademeli 8+3/4 e falan düsürürler.

Harun ve Hasan disinda ortalama sayilabilecek bizim paketledigimiz 2M€'luk Serdar Aziz kazmasi ve yilda 5 mac oynayan Ekici var.

Besiktas'ta Gökhan, Caner ve Burak gibi yasini basini almis 2 oyuncu disinda Dorukhan ve Güven var.

Bizde hic yerli yok ama bunlar 3-4 yerli oyuncusuna güvenip bunu yine de isteyemez. Transfer yapamaz hale gelirler.

Isterler. Fb lileri bizimle bir tutma. Fb icin önemli olan basarili olmak degil, bizim basarisiz olmamiz. Bize celme takmak icin ellerinde baska bir sey kalmadi.

Vedat Muriqi'nin yerli statüsünde olması lazım,,Serdar Taşçı nasıl yerli statüsünde başakşehire transfer olduysa aynı olay...2015te türk vatandaşlığı almış adam

Nasil ayni olay yav? Biri yabanci sinir degismeden secimin yapti ve ekstra madde sayesinde onun gibi gurbetciler türk sayiliyor.

Yerliyse Rize niye hic 12 yabanci + Muriqi oynamadi?

Tabi eskisi gibi gerizekali x+x yabanci siniri gelirse degisebilir olay. Biz sözde Cana ve Hajrovici bile onun yüzünden türk yapmaya calisiyorduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt