Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 transfer yapıp orta sahaya adam yazmıyorsunuz Donk Fernando ve Belhanda mı oynayacağız böyle oynayacaksak 5 adam alacak bütçe nereden oluşacak veya aldığımız bu 5 adam bu orta saha ile ne iş yapacak
Kesinlikle,asıl ihtiyacimiz 2 tane orta saha,Melo gibi,Suat gibi,serefsiz gibi,Okan gibi,Lemina gibi

Ndiaye ve Mitroglou kesin gidiyor şimdilik 2 yabancı açık gibi duruyor Onyekuru tekrar kiralanabilir deniyor

J.Durmaz oynayan adam burda oynarken çok da kötü performansı yoktu ayrıca milli oyuncu mantıklı hamle olur mafya çakalı Töre bize yakışan bir adam değil top oynamayı birakali çok oldu genelde kulübede olur H.Şaşla beraber millete dalarlar ...
Millete dalsin diye topcu mu transfer edilirmis

50 bin euroya almıslar ya :) gerçekten çıldırmamak elde değil
Luyindama'yi da 250 bin euroya almislar. Belcika'li kuluplerin scoutlari cok iyi calisiyor.

Bu yuzden Ozornwafor transferine sicak bakiyorum. Tutarsa hem iki taraf kazanir, hem de iyi paraya satariz. Tutmazsa da bir sey kaybetmeyiz. Tek sorun taraftarlarin bir kismi bizler ve Fatih hoca kadar sabirli degil. Luyindama'nin biz de oynadigi ilk maclari dusun, Servet 2 diyenler oldu, Marcao'nun benfica macinda yaptigi hatadan sonra bazilari adami hemen cop ilan etti.

Luyindama'yi da 250 bin euroya almislar. Belcika'li kuluplerin scoutlari cok iyi calisiyor.

Bu yuzden Ozornwafor transferine sicak bakiyorum. Tutarsa hem iki taraf kazanir, hem de iyi paraya satariz. Tutmazsa da bir sey kaybetmeyiz. Tek sorun taraftarlarin bir kismi bizler ve Fatih hoca kadar sabirli degil. Luyindama'nin biz de oynadigi ilk maclari dusun, Servet 2 diyenler oldu, Marcao'nun benfica macinda yaptigi hatadan sonra bazilari adami hemen cop ilan etti.

Genk ve standard liegein bas scoutlarina 1,5m euro maasla direk baglardim ben olsam

DFHz-2gXgAEme0C

Genk ve standard liegein bas scoutlarina 1,5m euro maasla direk baglardim ben olsam
Emre Utkucan ve ekibi Bruma, Onyekuru, Telles, Luyindama, Marcao transferleri ile bu isten anladigini gosteriyor

Emre Mor'u da ilk kesfeden bizim scout ekibi, Ferland Mendy, Cyprien ve Savanier gibi oyunculari da oneren bizim scout ekibi

Su an kendilerini onemseyen ve dinleyen bir teknik direktor ile calisiyorlar, zamanla gorecegiz

Ali Moc Ozani düsük bonservise satarsa evet dermisiniz? Emre Mordan daha az riskli hamle olmazmi? Bizim italyan bunun anasini aglatir ve yazin kampinda iyi hatirlar normalde.

fiorentina ekonomik sıkıntı yaşadığı için junior traore'nin parayı ödeyememişler,o yüzden transfer iptal olmuş,empoli küme düştü acaba oyuncunun küme düşme halinde belli miktar serbest kalma maddesi var mı

Bizim 11 e kac tane, kulube ye kac tane transfer yapmamiz gerekir. Bunu bir kararlastirmak lazim.

Hoca ve Abdurrahim kolay yolu secmeyi tercih ediyorlar. genclere firsat vermektense Semih, Mugdat, Emre T gibi tanidiklari adamlari kulubeye koymayi tercih ediyorlar.

Biraz risk almak gerekiyor. Kendi altyapimiz, baska kuluplerin altyapilari, gurbetciler falan. Biraz yeni seyler deneyin artik. Bakin daha yeni bir Ozan Kabak cikardik. Allahtan defans hattimiz sakat ve cezaliydi. Yoksa Ozan hala kulube de cürüyordu.

Töre mi Öztekin mi?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt