Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonspor İsrail ekiplerinden Hapoel Beer-Sheva ile sözleşmesi sona eren John Ogu ile prensip anlaşmasına vardı.

31 yaşındaki orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezon çıktığı 32 resmi maçta 3 gole imza atmıştı. (@yunusemresel - @Sabah)

D8Cpzl3XsAE4D4w.jpg

Bu herif yaşlı ama videosunu izlemiştim deli topçu gibi duruyor Ts için iyi transfer

D7_izFeX4AAWo19

Szymanski 5.5m + 1.5m bonus karsiliginda Dinamo Moskova'ya gitti

DyAoxB-WkAAxVkJ

Zurkowski 3.7m + 1.3m bonus karsiliginda Fiorentina'ya gitti

Bennacer ve Savanier'i de bu saatten sonra artik alamayiz

Herkes kanat ve forvet isimlerini yaziyor ama benim icin onemli olan orta sahaya yapacagimiz transferler, orta saha'yi komple yenilemeliyiz

Fernando-Donk-Ndiaye-Belhanda gibi oyunculari Benfica'ya karsi gorduk. Ocak ayinda alt yapidan a takima alinan 19 yasindaki Florentino, 20 yasindaki Gedson Fernandes ve 19 yasindaki Joao Felix bizim "tecrubeli" orta saha'yi ezip gecti. Bu orta saha ile gelecek sezon CL'de olacagi aynisi

AS

-Valencia'yı takip ediyor musun?

-Soso: "Elbette. Kupayı kazandıklarında çok mutlu oldum. 6 yıl Valencia'da kaldım. Hatırası var."

-Galatasaray'la şampiyon oldunuz?

-Soso: "Sezon başında yönetim ayrılmamı istedi ama ayrılmadım. Sakatlıklar yüzünden oynama fırsatı buldum.."

-Soso: " Tanrı'nın yardımı sayesinde mükemmel oynadım ve sezonu iki kupa ile tamamladık. Valenciya'dayken de aynı tavrı izledim, Ağustos'ta gitmemi istediler, ama Eylül ayında bir başlangıç yaptım. Ben asla pes etmem!''

47692

Nevzat Dindar: "Galatasaray artık bu ligin Juventus'u PSG'si Bayern Münih'i olma yolunda."

Daha olamadikmi?

En çok Sampiyonluk bizde en çok Türkiye Kupasi bizde en çok Süper Kupasi bizde. En fazla Avrupa kupalari bizde.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Hamza Hamzaoğlu'nun o ahmakça transfer döneminden itibaren sadece scout ekibinin dediklerinin peşinden gitseydik hem ondan sonraki 2 sene belki dekaybolmazdı hem de iyi para kazanacağımız oyuncular olurdu.

Dembele, Delaney, Johansen, Bennacer, Marcao vb. isimleri önermişler o günden bu güne.

Hamza Hamzaoğlu'nun o ahmakça transfer döneminden itibaren sadece scout ekibinin dediklerinin peşinden gitseydik hem ondan sonraki 2 sene belki dekaybolmazdı hem de iyi para kazanacağımız oyuncular olurdu.

Dembele, Delaney, Johansen, Bennacer, Marcao vb. isimleri önermişler o günden bu güne.

carolu aldik herifin anasini sheapmadigi kaldi taraftarin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt