Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
Malum şahıs sanki yeni bir icat bulmuş gibi havalı havalı yazmış bir de tam komik yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada ever banega gençlere taş çıkartacak sertlikte ve hırsta bir oyuncu. Şu klasa bakar mısınız?orta sahaya gençten çok tempolu oyuncu lazım,tempo demek ndiaye gibi her yere koşmak değil,doğru yerde topu alıp,doğru yere koşup,doğru pasları atmak ve topu koşturmak,,,banega gibi kaliteli adamlarla genç orta saha ile yapamayacağın tempoyu yaparsın
Ilgilendirir ben izlecem akuSeni ilgilendirmez o kısmı.
Banega ile ilgili Boca Juniors söylentisi var. Boca'nin en yüksek bonservis harcamasi 12 sene önce Riquelme, o da 12M€. Tevez'i bile 6.5 milyona almislar yakin zamanda.
Tas catlasa 7-8 verebilirler. Sevilla 7 milyona almis, seneye sözlesmesi bitiyor ama degeri 20M€ görünüyor.
Belhanda satilabilirse 6-7 civarina alinabilir gibi duruyor ama Fernando+Mariano gibi 2 yil top oynar bence.
Hea tamam o zaman.Ilgilendirir ben izlecem aku
yerli değil Onyekuru alınacak gibi ya da başka yabancı kanat- Solda Babel
- Sagda Feghouli, Jimmy, Yunus
Sol kanada 1 yerli oyuncu daha lazim
- Solda Babel
- Sagda Feghouli, Jimmy, Yunus
Sol kanada 1 yerli oyuncu daha lazim
yerli değil Onyekuru alınacak gibi ya da başka yabancı kanat
Ozaman ya forvete yerli alacagiz(Mitroglou yerine), ya da sag beke (Mariano yerine)onyekuru 1 yıl daha kiralanırsa babel onyekurunun yedeği olur.
acayip işler yaptı bu sezon feg ile beraber.
Wesley diyenler görüyorum Florya'da garson açığı mı var?
herkes susacak........... @Melih Sönmez konusacak