GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 149

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
639,4K
Sayfa
149/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yiğit ve onun alındığı dönemle ilgili konuşuyorum başından beri. Gökoğlan=kötü örnek, alındığı döneme göre. Bu kadar. Şu anda 1-2 milyona bile scout transferi yapamıyor oluşumuz zaten transferdeki başarısızlığımızı ortaya koyuyor.
Ben o sezon hakkinda konusmuyorum farkettigisen.
Ekip farkliydi. O sezonun Unal Aysalin koydugu vizyion, kurdugu ekip yuzunden oldu cogu.

Simdide maalesef uzulereyerek soyluyorum kulubun yonettildigi sekili begenmiyorum. Fatih Terim daha guclu duruyor yonetimde gibime geliyor. Son 2 senedir yapilan transferlere bakilinca ne kadar amatorce oldugu ortaya cikiyor. 10 kisi transfer edersin, edersinde ama hic biri mi gelecek sezon isine yaramaz?

Aytaci bile alamayiz şu anda olayın limitle alakasi yok kasada para yok oyuncuyu ve kulübü ikna etsen bile belli miktar teminat göstermen lazım bizde o bile yok
Fenerde kulüpte para yok ama alide var o yüzden rahat rahat alıyorlar
Kasada para yoksa oyuncularin maasini verip nasil borcsuzluk kagidi aldik?falcaoya 5 milyon,belhandaya 3 milyon,feghouliye 3.5 milyon veren kulup mu parasız?oyuncu satmadan bonservisli oyuncu alamiyoruz.ffpnnin bitmesine 1 sene var.hala para yok edebiyati yapyonuz

Ben o sezon hakkinda konusmuyorum farkettigisen.
Ekip farkliydi. O sezonun Unal Aysalin koydugu vizyion, kurdugu ekip yuzunden oldu cogu.

Simdide maalesef uzulereyerek soyluyorum kulubun yonettildigi sekili begenmiyorum. Fatih Terim daha guclu duruyor yonetimde gibime geliyor. Son 2 senedir yapilan transferlere bakilinca ne kadar amatorce oldugu ortaya cikiyor. 10 kisi transfer edersin, edersinde ama hic biri mi gelecek sezon isine yaramaz?
Ünal Aysal vizyonunun Mancini ve Prandelli dönemlerindeki transferleri ve verim oranını Ftorlu dönemle kıyaslarsan sağlıklı bir sonuç alabilirsin. Vizyon falan bir daha yorumlarsın. Başarı kupa vs demiyorum bak. Oralara hiç girmeyelim.

Şu an sıkıntı büyük. Geçen seneki transferlerden 11'e yapılanların hepsi kiralıktı zaten onu da hesaba katmak lazım. Verdiğimiz bonservis miktarı 300 ozurnafor, 5 milyon Luyi(zorunlu satın alma). Kiralık da vardır 3-4 milyon. O kadar. Çatne transferi bizi bitirdi temelde.

Ünal Aysal vizyonunun Mancini ve Prandelli dönemlerindeki transferleri ve verim oranını Ftorlu dönemle kıyaslarsan sağlıklı bir sonuç alabilirsin. Vizyon falan bir daha yorumlarsın. Başarı kupa vs demiyorum bak. Oralara hiç girmeyelim.

Şu an sıkıntı büyük. Geçen seneki transferlerden 11'e yapılanların hepsi kiralıktı zaten onu da hesaba katmak lazım. Verdiğimiz bonservis miktarı 300 ozurnafor, 5 milyon Luyi(zorunlu satın alma). Kiralık da vardır 3-4 milyon. O kadar. Çatne transferi bizi bitirdi temelde.
Diagne karşılıksız çek gibi.

Fenerbahçe'nin henüz transferini açıklamadığı Jose Sosa, bu sabah Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde antrenman yaptı.

1598006818915.png

Manciniyi ayri tutarim - benim gozumde basarisiyliydi kendi kurmadigi takimla. Prandelliyide zaman verilmedi tipki Igor Tudor gibi. Maalesef ulkede oyle yani biz hoca tutamiyoruz takimda zaten avrupanin en garantisiz ulkesiyiz hoca konusunda. Adam gibi kadro ve sistem oturtmak icin zaman zaman zaman. Ama bu ulkede fast forward oldugumuz icin olmaz o isler o yuzden zaten bizden bi bok olmaz. Ondan sonra FFP diye aglariz zaten. Birbiriyle alakali konular. Mismanagement.

Hmm. Sener, Ozwarnfor, Jimmy, Babel, Sedika sozlesmeleri bizi bitirmedi yani. Bunlarin hic birinden verim alamadin ve 12 ay sonrada bunlari elinden cikarmaya calisiyorsun. Benim kafamda Babel'den yeterli verimi alamadik ama alabiliriz gerekirse.
Ben hala Emre Mor, Nzonzi felan demiyorum.
Catne transferine de bisey demiyorum arastirmamislar ne kadar manyak oldugunu baydilar iste 10 milyon + bonuslari adama.

Demek istedigim aslinda su: Biraz akilli olsak FFP olsa bile iyi bir kadro kurabiliriz. Ama hoca maalesef elindeki kozlari kullanamiyor kullanmak istemiyor. Surekli transfer surekli yeni takim kurma stresleri. Sezon basladiginda eh bu takim zaman isteyecek diyecek. E takim isteyecek daha 14 gun once tamamladin yine yeni kadronu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri