GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 148

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
639,4K
Sayfa
148/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aytaci bile alamayiz şu anda olayın limitle alakasi yok kasada para yok oyuncuyu ve kulübü ikna etsen bile belli miktar teminat göstermen lazım bizde o bile yok
Fenerde kulüpte para yok ama alide var o yüzden rahat rahat alıyorlar

Alınan bütün adamların tuttuğu %100 verimli hayali takımına başarılar dilerim 🔥 🔥 🔥
Oyle biseyde demedim xD
100% verimli olmaz yani her zaman olmiyacak oturmayacak oyuncular olur. 26 transfer yapilmis cogu yanlis, gereksiz, olmamis oyunculardan olusmus. Boyle bir beklentimde yok, onu kendin uydurdun.

Aldigin oyuncuyu 6 ay sonra gondermek aslinda ne kadar fiasko oldugunu gosteriyor. Sener Ozbayrakli mesela, neden? Emre Mor olmiyacakti o belliydi ama yinede para yatirip kiraladilar?

Bence Fatih Terim Babel gitmezse bu sezon birçok maçta oynatacaktır. Geçen sezonun ikinci yarısında Babel'in olmaması bizim için kötü oldu. Babel kötü bir oyuncu değil. Polonyalıların transfer süreci çok uzadı. O yüzden olacağını düşünmemeye başladım. Danimarka, İsveç ve Norveç liglerinden genç ve ucuz orta saha almamız daha iyi olur. Polonyalıların ücreti yükselmeye başladı.

Orta sahada deneyimli bir oyuncunun olması gerek. Elneny'i alacağız gibime geliyor.

Oyle biseyde demedim xD
100% verimli olmaz yani her zaman olmiyacak oturmayacak oyuncular olur. 26 transfer yapilmis cogu yanlis, gereksiz, olmamis oyunculardan olusmus. Boyle bir beklentimde yok, onu kendin uydurdun.

Aldigin oyuncuyu 6 ay sonra gondermek aslinda ne kadar fiasko oldugunu gosteriyor. Sener Ozbayrakli mesela, neden? Emre Mor olmiyacakti o belliydi ama yinede para yatirip kiraladilar?
Ben yiğit ve onun alındığı dönemle ilgili konuşuyorum başından beri. Gökoğlan=kötü örnek, alındığı döneme göre. Bu kadar. Şu anda 1-2 milyona bile scout transferi yapamıyor oluşumuz zaten transferdeki başarısızlığımızı ortaya koyuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt