GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 146

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
639,3K
Sayfa
146/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Jamesi alalim mi diyorum biraz akilli olsak diyorum. Suan tek sevindigim transfer Emre K acikcasi. Omar'ida tanimiyorum ama iyi diyorlar bakalim hayirlisi.
Ama gidip oynatmiyacagan 12 ay sonra yine gonderecegin oyunculari niye transfer ediyorsun? Sedikayi kullanmiyacaksan 6 sonra gondereceksen bu sen transferi yapmadan once arastirmamisin anlamina geliyor. Diagne transferide oyle mesela adamin manyak oldugunu sen bilmiyormuydun?

Cok bariz ya bu kulubun transfer sorumlulari transfer yapmadan oyunculari iyice arastirmiyorlar.

sus lan diagne sampiyon yapti

Ben Jamesi alalim mi diyorum biraz akilli olsak diyorum. Suan tek sevindigim transfer Emre K acikcasi. Omar'ida tanimiyorum ama iyi diyorlar bakalim hayirlisi.
Ama gidip oynatmiyacagan 12 ay sonra yine gonderecegin oyunculari niye transfer ediyorsun? Sedikayi kullanmiyacaksan 6 sonra gondereceksen bu sen transferi yapmadan once arastirmamisin anlamina geliyor. Diagne transferide oyle mesela adamin manyak oldugunu sen bilmiyormuydun?

Cok bariz ya bu kulubun transfer sorumlulari transfer yapmadan oyunculari iyice arastirmiyorlar.

transfer sorumluları hocanın en yakınları yaw. onun ekibi. yıllardır yanında olan isimler. şükrü de yanındaydı hocanın, apo da. kendi kafalarına göre oyuncu falan baktıklarını sananlar var sanırım

En fazla merkez ortasahaya 2 transfer yaparız. Ffp yüzünden bonservis veya kiralama bedeli olarak cüzi bir rakam var elimizde. Tribün ve maç günü satış geliri olmayacak belki tüm sezon. Kanatlardaki oyuncuları elden çıkarmadan,o bölgeye transfer yapmazlar. Her gün transfer haberi beklemek hayalcilik.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt