ben eski nesilim pardontweetr forum degil haberin olsun sonra utandirmasinlar seni hassas zaten
ben eski nesilim pardontweetr forum degil haberin olsun sonra utandirmasinlar seni hassas zaten
nyse cahillerle bi yere kadar konusulur
size haber veriyim
ali kaan gunereni aldik
Carcur etme parayi o halde? Niye 10 kisiyi transfer ediyoruz zaten her sene? xDDO kadar adam alırsan 1-2 tanesinden verim alamayabilisin gökoğlan onlardan birisiydi vakalık bir durumu yok.
moder ne durumda reis
Ben Jamesi alalim mi diyorum biraz akilli olsak diyorum. Suan tek sevindigim transfer Emre K acikcasi. Omar'ida tanimiyorum ama iyi diyorlar bakalim hayirlisi.
Ama gidip oynatmiyacagan 12 ay sonra yine gonderecegin oyunculari niye transfer ediyorsun? Sedikayi kullanmiyacaksan 6 sonra gondereceksen bu sen transferi yapmadan once arastirmamisin anlamina geliyor. Diagne transferide oyle mesela adamin manyak oldugunu sen bilmiyormuydun?
Cok bariz ya bu kulubun transfer sorumlulari transfer yapmadan oyunculari iyice arastirmiyorlar.
Ben Jamesi alalim mi diyorum biraz akilli olsak diyorum. Suan tek sevindigim transfer Emre K acikcasi. Omar'ida tanimiyorum ama iyi diyorlar bakalim hayirlisi.
Ama gidip oynatmiyacagan 12 ay sonra yine gonderecegin oyunculari niye transfer ediyorsun? Sedikayi kullanmiyacaksan 6 sonra gondereceksen bu sen transferi yapmadan once arastirmamisin anlamina geliyor. Diagne transferide oyle mesela adamin manyak oldugunu sen bilmiyormuydun?
Cok bariz ya bu kulubun transfer sorumlulari transfer yapmadan oyunculari iyice arastirmiyorlar.
Aynısı oluyor yoğun ilgi var sanırım ya da sistem oturmadı dahaBende telefon numarasını yazıyorum kod geliyor ama server error yazıyor giremiyorum
Pardon kemal kilicdarogluna sallamaliydim ft'ye degil.transfer sorumluları hocanın en yakınları yaw. onun ekibi. yıllardır yanında olan isimler. şükrü de yanındaydı hocanın, apo da. kendi kafalarına göre oyuncu falan baktıklarını sananlar var sanırım
size haber veriyim
ali kaan gunereni aldik
Kasımpaşa da izlemek isterdim ya da Gaziantep te sekidikayi geri alma maddesi ile yollayalım bu takımlara .Ben, Ocak Ayında Sekidika için çöp demiştim ve hoca yeni anladı. Benden scout olur, anlıyorum bu işi.
Habire bugün önemli bugün şöyle diyor, ben mi yanlış hatırlıyorum.Bu gala sevgisi de mi yalan mi doğru mu nedir ya
Hadi Feghouliyi geç adam az çok işe yarıyor diğer üçü tam kımıl zararlısıJames aslinda imkansiz degil.
Babel 2,5m
Diagne 2,2m
Feghouli 3,8
Belhanda 3,3
11,8m euro yapiyor, James 5m euroya evet der ama bu 4 adamin gitmesi lazim, oda imkansiz.
Hala çöptür.Kasımpaşa da izlemek isterdim ya da Gaziantep te sekidikayi geri alma maddesi ile yollayalım bu takımlara .
size haber veriyim
ali kaan gunereni aldik
Rakı&kebab var lan bizde. İlla kupa istiyorsan müzeye de götürürüz seni. Karıyı polish getir amaJakub Moder: "Hayalim Polonya şampiyonluğu yaşamak ve Polonya Kupası'nı kazanmak. Takımda çok mutluyum."