Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
Kac gayma? Bi ara 1-2m euro istiyor akhisar yaziyordunyse cahillerle bi yere kadar konusulur
size haber veriyim
ali kaan gunereni aldik
Kac gayma? Bi ara 1-2m euro istiyor akhisar yaziyordunyse cahillerle bi yere kadar konusulur
size haber veriyim
ali kaan gunereni aldik
Alınan bütün adamların tuttuğu %100 verimli transferlerin yapıldığı hayali takımına başarılar dilerimok yigit dogru transfer, not edildi.
sarper s. = tarık mengüçHay sarpherine
Oyle biseyde demedim xDAlınan bütün adamların tuttuğu %100 verimli hayali takımına başarılar dilerim![]()
![]()
![]()
Yahu bir şey diyeceksen ben dedim de işte niye adamı milletin önüne atarsın kisarper s. = tarık mengüç
Ben yiğit ve onun alındığı dönemle ilgili konuşuyorum başından beri. Gökoğlan=kötü örnek, alındığı döneme göre. Bu kadar. Şu anda 1-2 milyona bile scout transferi yapamıyor oluşumuz zaten transferdeki başarısızlığımızı ortaya koyuyor.Oyle biseyde demedim xD
100% verimli olmaz yani her zaman olmiyacak oturmayacak oyuncular olur. 26 transfer yapilmis cogu yanlis, gereksiz, olmamis oyunculardan olusmus. Boyle bir beklentimde yok, onu kendin uydurdun.
Aldigin oyuncuyu 6 ay sonra gondermek aslinda ne kadar fiasko oldugunu gosteriyor. Sener Ozbayrakli mesela, neden? Emre Mor olmiyacakti o belliydi ama yinede para yatirip kiraladilar?