Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EfzY41cWoAE5x7R
Heyt be Hamza denge hocama bak sen şimdi rakipler düşünsün Hamza hocamız Malatya'yı Avrupa'ya taşıyacak bu sene iyi izleyin.

Yönetim oyuncu satamıyor diyoruz sonra da satılması istenilen oyuncuyu itin bi tarafina sokuyoruz sosyal medyada veya başka bir yerde, ben rakip takım olsam baksam ne demişler bu oyuncu hakkında diye vazgeçerim bizim taraftarın yazdıklarını görünce :)

genoa türk futboluna katki yapmak icin sinan'i fener'e verip üste 1 milyon euro ödemis diyorlar. sözlesmesi devam eden futbolculari hangi mantikla bonservis bedeli almadan veriyorlar? thiam ve sinan transferleri resmen sike transferleridir. bize bedava kiralik bit vermeyenler sözlesmeli futbolcularini yapi kredi'ye peskes cekiyor.
Bizim baklavalar pek tutmuyor herhalde

Beyler rakip takımın yaptıkları transferler ellerinde patlayacak
Bunu bilmeme rağmen sinirlerim bozuk
Duygularım karışık ama sinirlerim bozuldu
Bizim yönetim ders almamış sağlam bir 10 numara(frikik atan)adam yiyen cinsten dripling özelliği olan 2 ortasaha için neyi bekliyorlar

Kafama takılan bir nokta var. Bilenler lütfen açıklasın bana. Fener yarın çıkıp bankalarla yapılandırma imzalasa bile limit 400 milyon tl civarı bi para olacak. Şu anki yükleri ise (transfersiz) 60-70 milyon euro (güncel kursa 480-550 milyon tl arası) dolaylarında. Bunlar nasıl lisans çıkaracak? Vedatı Gustavo'yu kaça satacaklar

Abi kulüp menfaati düşünen yönetim Falcao için senelik 7 Diagne icin 13 milyon verir mi ? 2 senedir taraftara işkence çektiriyorlar kim bilir hoca ne durumdadir.
İki transfer de başka çareleri yoktu. 20 kusur hafta diagne fiyaskosu u bekledik forvetsiz oynadık. Donduler dolastilar ciner grubun bugün verdiği küstah demeçleri vermelerine sebep olan diagne yi aldılar.
Falcao yu ise diagne fiyaskosu u kapatmak için ve taraftarın çok istemesiyle alakalı aldılar. Malum ya falcao ya istifa twit leri atan binler vardı. Yanlış transfer olduğunu düşünmüyorum. Belhanda nin 3 kusur kazandığı yerde falcao net 5 kazanır.

Atanın ve tutaninin iyi olduğu takımlar başarılı oluyor.

Avrupa kapısını açmak orda maç kazanmak ve üst gruba çıkmak tüm bu fazla gibi gözüken transfer bedellerini kapatır hatta artiya bile geçirir.

Nası diagne Rize maçında attiklariyla şampiyonluğu getirdi ve 13 da olsa kazığın acısını dindirdi ise falcao da önümüzdeki yıl şampiyonluğun en kilit adamlarından biri olacak şüphem yok.

Şimdi ki politika doğru ama maaşlar arasındaki uçurumdan futbolcular etkilenmez ise.

Böyle iki uc şeklinde kurulan kadrolarda içerde kesin sıkıntılar çıkıyor. Burada da terim e iş düşüyor. Hakkından gelecektir diye düşünüyorum.

Dogru yapilaniyoruz kısacası taraftar her zamanki gibi acele ediyor.

Futbol oyunlarında zaman kaybetmemek için maçi kendi oynamayıp pc ye oynatan, futbolcuların hızlı gelişip bir an önce kupaya ulaşmaya çalışan hayalperestlerden farksız düşünceler bunlar.

Öyle oyun konsuluyla tuslamayla olmuyor ama bu işler. zaman, sabır ve devamlılık lazım. Bir çok şey birleşince başarı geliyor ve hiç de kolay değil bu düzeni sağlamak. Her konuda.

GSCimbom Mobile App

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt