Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.212
- 48.463
- 4.933
Ali koç kaçırmış olmasın yavGeldi en son havalimanında birinin gelip onu almasını bekliyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali koç kaçırmış olmasın yavGeldi en son havalimanında birinin gelip onu almasını bekliyordu
Demek ki aslan hocam topçudan anlıyormuş, sorun transferi beceremeyenlerdeymiş
Heyt be Hamza denge hocama bak sen şimdi rakipler düşünsün Hamza hocamız Malatya'yı Avrupa'ya taşıyacak bu sene iyi izleyin.
baskan çıkar der ha şimdi sinan böyle demişti AMA BEN TABİ Bİ ŞEY DEMİYORUM FENERBAHCE DOSTTUR RAKİBİZ EVET FLNNNNNNN
![]()
Hoca şu sıralar ömer-taylan ortasahasına ortasaha oynamayı öğretmeye çalışıyor az daha sabır
mert hakanı emre ayarttı da terim bi alo diyemedi mihoca gerçekten istediyse 10 numara listeymiş
Diagne ilk geldiginde herkes Belhandayi unutmus Diagneye salliyordu bu sene de oyle olacaktakımın yıldızı, etkileşim için onun da olması gerek
Bizim baklavalar pek tutmuyor herhaldegenoa türk futboluna katki yapmak icin sinan'i fener'e verip üste 1 milyon euro ödemis diyorlar. sözlesmesi devam eden futbolculari hangi mantikla bonservis bedeli almadan veriyorlar? thiam ve sinan transferleri resmen sike transferleridir. bize bedava kiralik bit vermeyenler sözlesmeli futbolcularini yapi kredi'ye peskes cekiyor.
yok be üstat, hedef belliydi bizde her zaman. faslı taraftara sövdüğü maçta takımın en iyisi iken ıslıklandı hatırla!Diagne ilk geldiginde herkes Belhandayi unutmus Diagneye salliyordu bu sene de oyle olacak
bizi hedef aldıkları için cevap veriyor hocam...her yere çıkıp açıklama yapıyo ya bu da eski topcumuz kaçırmaz sanırım fırsatı reihz!
İki transfer de başka çareleri yoktu. 20 kusur hafta diagne fiyaskosu u bekledik forvetsiz oynadık. Donduler dolastilar ciner grubun bugün verdiği küstah demeçleri vermelerine sebep olan diagne yi aldılar.Abi kulüp menfaati düşünen yönetim Falcao için senelik 7 Diagne icin 13 milyon verir mi ? 2 senedir taraftara işkence çektiriyorlar kim bilir hoca ne durumdadir.
mert hakanı emre ayarttı da terim bi alo diyemedi mi![]()